Момичето загина в катастрофа Община Стралджа отменя коледно-новогодишните си тържества

...
Момичето загина в катастрофа Община Стралджа отменя коледно-новогодишните си тържества
Коментари Харесай

Отменят тържествата на цяла община заради смъртта на Ани

Момичето почина в злополука

Община Стралджа анулира коледно-новогодишните си тържества поради гибелта на 20-годишната Ани, заяви кметът Атанас Киров. Момичето почина при тежка злополука в събота в Ямбол.

В персоналния си фейсбук профил той написа: 

" Ужасно е, когато младежи си отиват от този свят. Едно дете на нашия град си отиде даже ненавършило двадесет години. Скъпо за мен и за всеки в града ни момиче, от близо до мен семейство. Момиче, което участваше в доста локални фолклорни събития, момиче, чиято усмивка запленяваше всеки. И в случай че би трябвало да дефинира кой е най-трудния ми ден в последните осем години откогато съм кмет, несъмнено ще кажа, че през днешния ден е най-черният ден. Да бъда на погребението на другарка на щерка ми, на дъщерята на съученика ми и на педагожка в общинска детска градина е същински смут за мен. И все ми се желае да е сън. Катастрофата да е призрачен сън. Но за жал е истина. 

Във връзка с нещастието сполетяла нашия дребен град, управлението на община Стралджа взе решение да анулира както квалифицирания коледен прием на общинската администрация, по този начин и фолклорната стратегия и фойерверки, с които планувахме да посрещнем 2024 година. Знаем, че всеки един от Вас ще разбере и одобри нашето решение. В памет на Ани! Почивай в мир, обичано стралджанско момиче! "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР