Момчето, което внесе пневматичен пистолет в час по история във

...
Момчето, което внесе пневматичен пистолет в час по история във
Коментари Харесай

Момчето, извадило пистолет в час, ще учи самò вкъщи

Момчето, което внесе пневматичен револвер в час по история във Френската гимназия на 26 януари, е изведено в независима форма на образование. Това значи, че всичките му петици и шестици от първия период няма да се признаят и ще държи годишни изпити.

Това заяви за “24 часа” директорката Емилия Богданова. Решението е било взето на педагогичен съвет във вторник, на който участвали и родителите на към този момент пълнолетния юноша.

" Майката беше полужива, щеше да се свлече ", описа директорката. Наложило се единият педагогичен консултант да държи на разположение дамата, с цел да не припадне. Родителите не са знаели за придобивката на сина си. Купил си е револвера същия ден. Носел го с кутията и касовата записка.

Също във вторник в гимназията провели и среща на учениците от групата по история, с цел да успокоят 12-класниците и родителите им. Продължила 3 часа. Съучениците в няколко изявления във фейсбук твърдяха, че момчето е проявявало експанзия от дълго време, носело и боксове в учебно заведение и се опасяват от него. Зарекоха се да пишат до институциите, до момента в който не се вземат ограничения.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР