Момче на година и половина издъхна след задавяне със слънчогледови

...
Момче на година и половина издъхна след задавяне със слънчогледови
Коментари Харесай

Дете на година и половина почина след задавяне със слънчогледови семки

Момче на година и половина издъхна след задавяне със слънчогледови семки в Симеоновград. Трагедията е станала в събота. Тогава детето е погълнало няколко слънчогледови семки, при което се е задушило.

Подаден е бил сигнал на незабавния телефон 112, на място е изпратена кола за спешна помощ. Веднага са стартирани реанимационни дейности, само че виталните функционалности на детето не са възобновени, оповестяват от ЦСМП Хасково, съобщи Haskovo.net.

Смъртта на момчето потресе живеещите в града. Местните разясняват, че в резултат на задушаването детето евентуално си е глътнало езика.

Друго дете от Симеоновград, на 1 година, се нагълта с отрова за мишки, само че оцеля. Инцидентът станал също в събота, а детето е постъпило в Спешно поделение на МБАЛ Хасково. Оттам то е било настанено в Детско поделение дружно с 15-годишната си майка. Медиците са създали промивки на детето и всички нужни лечения, оповестиха още от хасковската болница.

Вече е нормализирано, само че е оставено за наблюдаване. Вероятно ще бъде изписано на следващия ден или в сряда, прецизираха от здравното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР