Молците са безобидни, но само на пръв поглед. Лошата новина

...
Молците са безобидни, но само на пръв поглед. Лошата новина
Коментари Харесай

Най-евтиният начин за прогонване на МОЛЦИТЕ и опазване на дрехите ни

Молците са безобидни, само че единствено на пръв взор. Лошата вест е, че тези дребни неприятели са способни да унищожат облекла и завивки, без да се замислят. Това, което би трябвало да създадем, е да реагираме в точния момент и да намерим уместно средство за прогонването им.
Как можем да ограничим достъпа на молците до дома си?
Преди да споделим с вас един изпитан способ за прогонването на вредителите, ще ви разкажем малко повече за това какво можете да извършите, с цел да опазите облекла и завивки от молци.
Ето и къс лист с нещата, към които да се придържате:
• Винаги съхранявайте чисти и сухи облекла и обувки;

Вредителите обичат влагата и тя би ги привлякла на местата, където съхранявате облекла и обувки. Когато прибирате летните или зимните си облекла, уверете се, че всички те са изцяло сухи и няма да пострадат през тези няколко месеца, в които стоят грижливо подредени в шкафа.

• Правилно предпазване на облекла и обувки;

За да се предпазите уместно добре от молците, значимо е да знаете по какъв начин вярно да съхранявате нещата си. Обувките е целесъобразно да се прибират в кутиите без стелки. Кожените палата и елеци дръжте в специфични калъфи, а скъпите си шапки – в подобаващи кутии. Всичко това ще способства за ограничение достъпа на насекомите до вашите обичани придобивки.

 След като направих тези неща, се отървах от молците вечно След като направих тези неща, се отървах от молците вечно
Ще ви представим няколко национални средства, с помощта на които ще се отървете вечно от досадните молци. Кедровото дърво Това е е...

• Редовно почиствайте.

Почистването е с фундаментално значение за всеки един дом. Много е значимо да чистите постоянно шкафове и дрешници. Местата, където съхранявате хранителни артикули, би трябвало грижливо да поддържате, тъй че да не си навличате в бъдеще неприятности. Помнете, че молците обичат мръсотията и в случай че им я осигурите, обезпечено ще се превърнете в тяхна плячка.
Как с няколко кестена ще прогоним молците?
Да, това средство е изпитано и в действителност дава положителни резултати. За задачата ще са ви нужни няколко кестена, които можете да си набавите след приятна разходка в парка. Задължително премахнете твърдата им обвивка и по-късно ги натрошете. Прахът от кестени можете да поръсите непосредствено върху шкафовете, където държите облекла и обувки.

Ароматът му работи отблъскващо на молците и те изрично няма да се задържат на това място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР