Молитвите и заръките на Ванга, описани в книгите на много

...
Молитвите и заръките на Ванга, описани в книгите на много
Коментари Харесай

Това са специалните заръки на Ванга за здраве и късмет

Молитвите и заръките на Ванга, разказани в книгите на доста нейни почитатели, към момента оказват помощ за реализиране на здраве и триумфи в живота, написа edna.bg.

Трябва да обърнете внимание, че заръките на Ванга оказват помощ единствено на положителните хора, на тези, които таят положителни намерения в душите си. Тя приканва да се живее в естетика със света, да се заобикаля злото и персоналния интерес, да се работи почтено и да се оказва помощ на нуждаещите се.

А ето и нейните заръки за реализиране на щастието в всекидневието:

На прага в случай че има подкова или православен кръст – шансът в никакъв случай няма да трансферира отвън къщата.

Не оставяйте ножа на масата или забоден в хляба – ще изплашите щастието.

Винаги носете железна монета във вашия портфейл, с цел да печелите пари по-лесно.

Когато купувате свещи в църквата, оставете и подаяние.

„ Наричайте “ и мислете постоянно с положителни намерения.

На масата избягвайте неприятни думи – храната гълтам негативното.

Най-силното наричане за шанс от Ванга – Най-силното наричане за шанс се прави в петък.

В личното си легло при изгрев слънце. Затворете очи, представете си какъв брой сте благополучен, намислете си предпочитание и помислете за нуждата да привлечете щастливо събитие, след което изпълнете следните стъпки: Кажете думите:

“Желанието ми ще се сбъдне, тъй като е по този начин заповядано. ” Повторете думите 9 пъти. След 4 часа отидете на прага на къщата и прошепнете същите думи три пъти. Успехът ще пристигна, както сте си го помислили.

Има още една доста мощна повеля на Ванга за реализиране на мечтаното и шанс, само че би трябвало да се приготви авансово. Три дни би трябвало да сте на строги пости, да ядете единствено плодове, зърнени храни и зеленчуци.

Също би трябвало да се откажете от всички неприятни привички, написа struma.bg. След това се правят няколко дейности: Отивате в църквата и не говорите с никого по пътя.

Преди да отидете в църквата, кажете молитва. В храма купете 7 свещи и ги поставете пред разнообразни икони. Молете се на светиите за шанс, благополучие и здраве.

Пожелайте на хората здраве и благоденствие. Когато пристигате у дома, кажете думите: “Светии, смирено се апелирам за помощ. Простете ми грешките, за амнистия апелирам и благословение. Дарете ми благополучие и отбрана от бедствия. Амин.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР