Молим всички, особено медиите, да зачитат неприкосновеността на личния живот

...
Молим всички, особено медиите, да зачитат неприкосновеността на личния живот
Коментари Харесай

Погребват собственика на bTV Петр Келнер в тесен семеен кръг

Молим всички, изключително медиите, да зачитат неприкосновеността на персоналния живот на фамилията на Петр Келнер в този сложен миг. Погребението ще се състои в стеснен фамилен кръг. Това сподели пред чешкият " Лидове вести ", говорителката на капиталовата група PPF Jitka Tkadlecova. Тя удостовери за гибелта на най-богатия чешки предприемач, който почина при хеликоптерна злополука в Аляските планини.
Причините за случая, при който починаха петима души, още се проверяват, добави представителят.

Държавната полиция на Аляска научила за злополуката в събота в 22:00 локално време, когато хеликоптерът не дошъл на мястото за кацане и очевидци видели остатъци в региона на ледника Кник. Те неотложно изпратили а място избавителен екип, който установил гибелта на петима души и откри единствения оживял.

Келнер не показваше доста обществено и рядко общуваше с медиите, оповестява още " Лидове вести ". Медиите обаче постоянно се занимавали с частната благосъстоятелност на Келнер - вилата му във Врани над Вълтава, вила в Прага в Hanspaulka, вила в Jizerka в региона на Яблонец или резиденция в Podkozi в региона на Beroun са добре известни. През 2002 година той и брачната половинка му Рената основават фондация, която подкрепя образованието на обществено слаби възпитаници и частна гимназия за даровити деца в Бабице край Прага.

Келнер е роден на 20 май 1964 година в Чешка Липа и прекарва младостта си в Либерец. Според " Лидове вести " предприемачът е женен за повторно и има четири деца. Най-известната от неговото поколение е Ана Келнер. Занимава се с конна езда. Според медиите неин сътрудник е различен чешки милиардер Даниел Кретински, който Forbes поучава за третото място в класацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР