Мокър сняг падна тази нощ на Мусала.Температурите паднаха близо до

...
Мокър сняг падна тази нощ на Мусала.Температурите паднаха близо до
Коментари Харесай

Сняг валя падна в България

Мокър сняг падна тази нощ на Мусала.

Температурите паднаха покрай нулата.



Днес облачността ще бъде най-вече забележителна. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, обилни по количество и с гръмотевични стихии. На изток преваляванията ще са на по-малко места и основно в следобедните часове.

Вятърът ще бъде до сдържан, в Източна България краткотрайно до мощен от север-северозапад. Максималните температури ще са от 18°-20° по високите западни полета до 30° в източните региони, в София към 18°.

Над планините облачността ще е забележителна, с превалявания, тук-там и с гръмотевици. По най-високите елементи на Рила и Пирин дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е раздрана, а след обяд - най-вече забележителна и тук-там ще има валежи от дъжд, в обособени региони е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максимални температури: 25°-27°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. На Мусала е валял влажен сняг по-рано през днешния ден.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР