Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 07 декември 2017 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Проблемите, които сте смятали за мъчно решими, ще останат в предишното. С достиженията си ще притегляте погледите на другите върху личната си персона.

Телец

С доброжелателното си отношение към проблемите на другите притегляте вниманието на хора, имащи високо място в обществения и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и преимущества, от които може да се възползвате.

Близнаци

Трудно ще понасяте намесата във вашите каузи, даже и на най-близките ви. Сигурно на моменти ще сте склонни да действате по този начин, както сте решили - за положително или зло.

Рак

Започвате много неща с непредвидим край - необикновени връзки и ексцентрични партньорства. Всички опити на околните ви да ви вразумят ще ударят на камък.

Лъв

През днешния ден имате доста огромни шансове да съумеете, само че не би трябвало да се заемате с най-лесната задача, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и на работа, която вършите на драго сърце.

Дева

В началото на работния ден ще получите късмет да изявите опциите си. Трябва единствено да деянията повече проницателност, да го усетите и употребявате - ще имате триумф.

Везни

Наблегнете на физическата прелест и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако деянията и свойственото си възприятие за комизъм в избрани обстановки, съпроводено и с възприятието за естетика, е ясно, че ще успявате елементарно.

Скорпион

Особено сполучлив ще бъде четвъртък за тези, които се занимават с търговия. Не давайте обаче външен израз на насладата си, бъдете по-сдържани от близките и не давайте израз на възприятието, че сте по-щастливи от тях.

Стрелец

Дръжте мозъка си постоянно включен, само че не прибягвайте към скрити ходове. Предпочитайте откритото разискване на проблемите, с цел да изведете от рецесията връзките си с някои хора.

Козирог

Ще получите много приятни вести за положително парично заплащане или непредвидени приходи. Всичките ви каузи ще вървят отлично и ще се справяте без проблеми.

Водолей

Натовареността ви ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването с близките. Не позволявайте на страстите да дефинират отношението ви към каквото и да било.

Риби

В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-хубавите решения както в професионален, по този начин и в персонален проект. Имате шансове да получите нещата, към които се стремите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР