Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 09 ноември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Трябва да покажете на света какво сте създали през днешния ден, сигурно ще бъдете видяни. Поемете самодейност на работа или у дома и покажете на какво сте способни и какво ще вършиме от тук нататък.

Телец

Въпреки че някой непосредствен, може би даже шефът ви бърза извънредно доста с всичко през днешния ден, вие ще бъдете в положение да докажете, че нещата се случват най-добре, когато всички са спокойни.

Близнаци

Вашите очаквания и стремежи плават все по-близо до повърхността през днешния ден, въпреки че това важи за съвсем всички. Опитайте да бъдете малко по-дискретни, когато става дума за изложение на вашите потребности.

Рак

Гневът ви ще излезе на бял свят през днешния ден, само че колкото и необичайно да звучи, това може да се окаже нещо позитивно. Уверете се, че можете да се контролирате и излейте всички тези отрицателни страсти.

Лъв

Днес няма да бъдете изключително насочени по всички въпроси. Но ще ви бъде занимателно да видите каква ще бъде идната ви волност. Някой от околните ви ще ви предложи страхотна опция.

Дева

Изглежда, че всички са се взели в ръце през днешния ден, в това число и вие. Може би е подобаващото време да се отдръпнете леко и да видите кой ще изпъкне най-вече. Вие не се бутайте под светлините на прожекторите.

Везни

Денят е толкоз предвидим, колкото и настроението ви. Ако се чувствате добре, очаквайте хубави неща да ви се случват през целия ден. Ако пък се почувствате зле, очаквайте вселената да се срути на главата ви.

Скорпион

Вашата лоялност към някого или нещо ще ви се отплати през днешния ден, по тази причина се уверете, че в действителност сте предани. Може да се наложи да опитате нещо малко по-различно, в случай че желаете да бъдете видяни.

Стрелец

Вашата сладка, сантиментална страна ще работи с цялостна мощ и може да се наложи да покажете на някого какъв брой занимателна може да бъде любовта. Дори в случай че просто се запознаете с някого, може да му извършите мощно усещане.

Козирог

Ако се придържате към настоящата си стратегия, сигурно ще имате сериозен прогрес. Дори в случай че всичко наподобява изгубено, в случай че дадете един финален късмет, всичко може да се подреди ужасно.

Водолей

Днес ще изумите всички, изключително себе си, с блестящите си хрумвания. Те може да наподобяват непрактични за момента, само че това не е причина да ги отписвате изцяло. Може един ден да ви потрябват.

Риби

Днес ще ви бъде извънредно мъчно да разбирате посланията на близките и това, което се пробват да ви кажат. Проблемът не е във вас, а във близките. Оставете нещата по този начин, всичко това ще отмине.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР