Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 01 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вашата импулсивна страна ще ви направи малко луди през днешния ден, само че не по заплашителен метод. Най-лошото, което може да се случи, е да си платите двойно най-после, тъй като може да вземете повече неща, в сравнение с са ви нужни.

Телец

Днес ще срещнете някой напълно друг от елементарните ви другари и колеги- някой, който би трябвало да последвате. Той има забавна за вас информация и метод на мислене, които могат доста да ви обогатят.

Близнаци

Отделете днешния ден за културни мероприятия, като концерти, театри, изложения и така нататък Ще ви се отразят ужасно, ще ви заредят с позитивна сила и ще ви дадат сили. Забавлявайте се!

Рак

Днес се чувствате малко изморени и обезверени. Много хора ще ви насочат предложения за разнообразни занимания, само че ще имате желанието да откажете всички тях. Не се насилвайте, по-добре си останете у дома и мързелувайте.

Лъв

Днес сте доста по-енергични от нормално и желаете да излизате и да вършиме всевъзможни неща. Ще ви бъде мъчно да убедите приятелите и сътрудниците си да се включат, само че в последна сметка ще съумеете.

Дева

Вашата локална просвета има по-голямо въздействие върху вас, в сравнение с в предишното. Това може да значи завръщащ се интерес към нещо, което смятате, че сте изпуснали или ангажимент към остарели познати.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР