Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще се чувствате като че ли не заслужавате това, което имате. Отърсете се от тази отрицателна сила. Всички страхотни неща, които имате и всички страхотни хора, които са към вас, са безусловно заслужени.

Телец

Вашето огромно сърце прави деня по-хубав за всички към вас през днешния ден. Добавете нови хора към фамилията, помогнете на някой другар или просто се усмихвайте на непознати хора по улицата.

Близнаци

Плановете ви би трябвало да са малко по-гъвкави от нормално през днешния ден. В противоположен случай, всичко ще се обърка. Ако се научите да се адаптирате към нещата, ще постигнете триумф.

Рак

Някой ще ви предложи по-близки връзки и не е наложително да става въпрос за сантиментални връзки. Освен това през днешния ден ще имате мощ в дейности, свързани с цифри.

Лъв

Днешният ден ще донесе смяна в мисленето ви и в метода ви на живот. И смяната ще е позитивна. Трябва да можете да се справяте с изменящите се условия.

Дева

Всичките ви другари и родственици ще желаят услуги от вас през днешния ден. Само че вие не можете да бъдете на 100 места по едно и също време. Определете целите си първо.

Везни

Днес ще имате максимален триумф, в случай че работите сами, без значение тъкмо какво вършиме. Не че не можете да се разбирате с хората, само че те правят нещата по собствен личен метод, без взаимни отстъпки.

Скорпион

Опитайте да не се тормозите прекомерно доста за всичко, което се обърква през днешния ден. Можете да се справите с всичко бързо и елементарно и да продължите напред. Трябва да има доста огромна спънка, с цел да успее да ви спъне.

Стрелец

Творческата ви мощ е преобладаваща през днешния ден и можете да изненадате всички към себе си. Денят е подобаващ да излезете отвън границите и нормалното си мислене.

Козирог

Някой ваш непосредствен ще се майтапи с вас през целия ден. Възможно е да не разберете вярно някоя от шегите му и да се наложи да ви се извинява, без да има защо.

Водолей

Денят не е подобаващ да желаете покачване в работата или какъвто и да е тип състрадание от който и да било. Не че не го заслужавате, просто моментът не е подобаващ.

Риби

Творческата ви сила е по-силна от всеки път и през днешния ден ще намерите нови способи да вършиме живота си забавен и друг. Отделете време, с цел да осъществите новите си луди хрумвания.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР