Можем да разрешим кина, театри - през място да се

...
Можем да разрешим кина, театри - през място да се
Коментари Харесай

Борисов: Толкова па лоши хора не съм виждал

" Можем да разгадаем кина, театри - през място да се продават /билети/. Събери гилдията, изясни им ", разпореди министър председателят през днешния ден на министъра на културата Боил Банов, съобщи " Дневник ".

" Ние вземаме нашите решения само и единствено върху рекомендациите, които ни дава този спешен щаб. И каквото ни кажат, ние го изпълняваме и одобряваме на доверие, тъй като не сме доктори ", акцентира Борисов. " Така че, Банов, събираш ги и казваш: Не аз. Аз желая да има театри и по тази причина толкоз дотираме. Защото през вчерашния ден чух една нелепост, че сме спрели театрите, с цел да не плащаме субсидия. Ние плащаме десетки милиони субсидии - за 50 или 100 хиляди или за двеста... за няколко дни... това ли е задачата съгласно мене? Толкова па неприятни хора не съм виждал. Предлагат, ние изпълняваме, тъй като това са хората, които схващат. Ако желаеме хората да са спокойни ", съобщи Бойко Борисов.

" Дневник " напомни, че в неделя Банов забрани всички културни събития в страната след новината за първите 4 потвърдени случая на ковид. Оказа се обаче, че огромна част от кината в страната не престават да работят. Заведенията и комерсиалните обекти, в това число огромните, също работят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР