Може ли да си позволя нещо в последната секунда. Възмутена

...
Може ли да си позволя нещо в последната секунда. Възмутена
Коментари Харесай

Плугчиева развя фейка за Аз съм българче, посягало се срещу пам...

" Може ли да си разреша нещо в последната секунда. Възмутена съм от предлагането на свободна европа за предлагането да се смъкна “Аз съм българче ”. Посегателството против монументи, пренаписване на историята ни. Ако желаеме да сме същински европейци, би трябвало да останем същински българи ". 

Едно към едно Плутчиева повтори тезите на " Възраждане " и Българска социалистическа партия. Всъщност " желанията за пренаписване на историята ни " от няколко дни циркулират в обществените мрежи, най-вече от проруски уеб сайтове. Цялата нервност стъпва върху думите на военния министър Тодор Тагарев, който бе на посещаване в Съединени американски щати. Тагарев разяснява, че Русия води хибридна война у нас от години и в учебниците липсва подтекст. 

, че ще се забрани проучването на стихотворението " Аз съм българче! “ в учебно заведение, е неуместно и е показателно за крайностите, до които са подготвени да стигнат заинтригуваните от саботажа на проевропейското държавно управление, в името на частния си политически интерес. За сведение, " Аз съм българче “ е стихотворение, което децата, получили протекция в България, учат в учебно заведение още в първи клас. И опитът демонстрира, че го рецитират на драго сърце ", написаха през вчерашния ден от Министерския съвет, които започнаха графа против подправените вести.

Плугчиева се разгласи против желанието за преместването на руски монументи. Паметникът на Съветската войска в София към този момент не е в центъра на столицата, а сега общински съветници в Пловдив вършат опит за преместването и на " Альоша ". Това са пропагандни паметници, издигнати от комунистическия режим, след окупацията на страната ни след Втората международна война. Срещу тези планове се оповестиха неведнъж от Руската федерация, а през вчерашния ден тематиката разбуни духовете даже в съветския парламент. 

А другояче - Плугчиева отбрани родните зърнопроизводители, които са подготвени на следващ митинг поради неналичието на поддръжка от страната. Основното неодобрение е провокирано още веднъж от поддръжката по отношение на Украйна. желаеха от Европейски Съюз да наложи вносни мита върху зърнените култури от Украйна поради нелоялна конкуренция. Междувременно гневните митинги на фермерите в Германия не престават. Плутчиева разяснява, че недоволството е резултат от политиката на страната, загатна и огромната поддръжка на Берлин по отношение на Украйна, която се е нараснала в допълнение. 

" една помощ от 442 млн., която да им бъде дадена като отплата поради това, че не могат да осъществят българската продукция и този въпрос към момента остава неуреден. Твърдението е, че цените на житото са паднали от 450 лв. на звук преди 1-2 години на 350 лв.. Затова би трябвало да се подсигурява единствено директен импорт от Украйна ", разяснява Плугчиева желанията на родните земеделци. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР