Може и да ви звучи фантастично, но за мнозина проклятията

...
Може и да ви звучи фантастично, но за мнозина проклятията
Коментари Харесай

3 ужасни проклятия, за които се вярва, че наистина съществуват

Може и да ви звучи фантастично, само че за мнозина проклятията са действителност и не би трябвало да се съмнявате в това.

Въпреки вярването, че гибелта на Исус на кръста ни е избавила от проклятията, към момента тази опасност не е отминала съгласно мнозина. А главните видове битуващи проклятия, съгласно суеверията, са три.

Семейни проклятия
 Стигат ли ни проклятията? Стигат ли ни проклятията?
Човешките същества постоянно са изразявали страха си от необяснимото, от това, което може да им влияе, дарявайки всичко, което не са...

Това е мощно проклинание, което може да се предава от потомство на потомство в една фамилна линия. Духовното завещание от предците ни не е само благословии, а и проклятия. Едно проклинание може да се предава и до четвърто потомство. Така, че доста би трябвало да се внимава какво прави човек, с цел да не страдат децата, внуците и правнуците му. Не е почтено за греховете на хора, които не познават, идните генерации да страдат без да са отговорни.

Словесни проклятия

Няма спор, че думата е мощно средство за влияние. Тя има невероятна мощ, както ползотворна, по този начин и унищожителна. Думите могат да са натоварени с благословия, само че и с проклинание. Най-мощни са проклятията, казани от роднините и по-конкретно от родителите – майки и татковци.

Не изпускайте нервите си и не казвайте недомислени думи, които могат да костват нечие здраве или даже живот. Тези, които ще страдат, са вашите деца и внуци, а вие ще се изтезават от скрупули за това през целия си живот. Казаното няма по какъв начин да се върне.

Тези проклятия нормално са несъзнателно казани в прилив на яд и отчаяние. Някои имат съображение, само че в множеството случаи са напълно инцидентно произнесени.
 Руските вещици проклеха враговете на Путин (ВИДЕО) Руските вещици проклеха враговете на Путин (ВИДЕО)
" Империята на най-силните вещици " от Руската федерация организира специфичен ритуален обред за благополучие на съветския народ и най-много на...

Окултни проклятия

Този тип проклятия са напълно преднамерено направени и то от магове, магьосници и всевъзможни вещери. Създават се напълно от хора, които се занимават с окултни действия. За да се сътвори сходно проклинание, магьосниците извършват специфични ритуали и вълшебства, които са се запазили и се практикуват от дълбока античност.

Тези рискови хора вършат проклятията по поръчка на други хора. Разбира се, и поръчителя, и причинителя евентуално са задоволително злобни хора с незаконна мисъл, с цел да посмеят да създадат това.

От проклинание можете да се отървете единствено с доста мощна молитва. Но е доста мъчно да се откри сигурно с това. Важно е да живеете съгласно етичните правила, да не вредите никому, да помагате и съчувствате на хората. Така проклятието ще отслабне и даже може въздействието му напълно да избледнее.

Не гледайте с подигравка предизвестията за проклятия и се стремете да не ядосвате близките излишно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР