Може и да не ви се вярва, но есента е

...
Може и да не ви се вярва, но есента е
Коментари Харесай

Сериалите, които гледаме по Netflix и HBO Max през септември

Може и да не ви се има вяра, само че есента е тук! 

Тази година, на фона на продължаващата на сценаристи и артисти в Холивуд, програмата на стриймиг платформите наподобява малко по-различно. Но в действителност единствено ви се коства, че всичко се анулира - има няколко нови, както и завръщащи се продукции.

Мрачна немска престъпна поредност,  " див и ужасяващ бетонен уестърн " и страхотна комедийна история за млада жена, която се забърква с кино звезда, които се случват в Лондон, и чисто нов сериал, основан на класическата поредност игри за PlayStation - ето какво гледаме този септември! 

Ето какво гледаме.

Dear Child (сезон 1) - Netflix  

Бягството на мистериозна жена от мъчителния й плен насочва проверяващите към мрачната истина зад неразкрито изгубване преди 13 години - късото изложение на историята, която споделя новият немски сериал на Netflix -  Dear Child ( Liebes Kind), адаптация е приспособен по бестселъра на Роми Хаусман.

Младо момиче и жена са открити  в безсъзнание на мястото на автомобилна злополука. Оказва се, че двете са избягали от мрачно мазе, в които са били държани, само че новооткритата независимост не им подсигурява нито избавление, нито сигурност. Започва да се подрежда тъмен пъзел...

 

Също по Netflix...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР