Може да се окаже, че вотът от чужбина ще реши

...
Може да се окаже, че вотът от чужбина ще реши
Коментари Харесай

Резултатите от чужбина ще решат изборите


Може да се окаже, че вотът от чужбина ще реши в коя посока ще се наклонят везните ". Това съобщи пред БНР изпълнителният шеф на " Галъп " Първан Симеонов.

Според него първата конспирация от вота е първото място - дали ГЕРБ, или Има Такъв Народ, само че втора конспирация има и за третото място, тъй като Демократична България е доста близо по резултата до Българска социалистическа партия.

" Реално има растеж на гласоподаватели при Слави Трифонов и спад при Бойко Борисов. Въпросът е какво става с Българска социалистическа партия, тъй като, в случай че се окаже, че не коронавирусът е бил причина за ниските резултати на Българска социалистическа партия на 4-ти април, това не е добре за социалистическата партия ".

По думите му партиите на митинга няма да имат болшинство в Народното събрание.

" Демократична България " може би приближава 400 000 гласа, което може да се окаже исторически най-високият резултат на това пространство от доста избори насам. Т.е. един от най-големите печеливши, като съразмерно повдигане на вота, може да се окаже Демократична България. Трябва обаче да изчакаме ", изясни социологът.

" Ще се спори за интензивността на вота, тъй като имаме исторически най-ниската интензивност на избори в България ", акцентира той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР