Може би сте забелязали, че вече нямате характеристиките на романтичните

...
Може би сте забелязали, че вече нямате характеристиките на романтичните
Коментари Харесай

Четири причини защо охладняваш към партньора си и вече не го желаеш

Може би сте забелязали, че към този момент нямате характерностите на сантименталните сътрудници. Логично е, че сътрудниците в една връзка минават през доста проблеми. Добрите интервали се редуват с неприятни, което е напълно в реда на нещата. Ако усещаме връзката повече като другарска, в сравнение с полова, се нуждаем от отговорите на доста значими въпроси. Причините и отговорите би трябвало да бъдат открити, с цел да се проучва ситуацията и да се направи нужното. Ето някои евентуални аргументи да не желаете да сте интимни с колегата.
Не се грижите за себе си
 Връзката ви е токсична, само че не я прекъсвате Връзката ви е токсична, само че не я прекъсвате
Замисляли ли сте се какво кара хората да са нещастни в връзките си, само че да не престават да поддържат връзката си, все пак. Ост...
Често отговорностите ви са ситуирани в по-голямата част от деня и не ви остават време и сили да се грижите за здравето и външния си тип. Това минава на назад във времето и споменът от предходната ви прелест към този момент не е задоволителен, с цел да влияе на връзките ви. Резултатът е смяна във външността, която осезаемо се отразява на самочувствието. Самоуважението и утвърждението понижават и се появява неспособността да се отпуснете пред колегата си.
Няма романтика в връзките
Една двойка не може да е интимна единствено в спалнята. Интимността се показва с гушкането, целуването, пожеланията за прекрасен ден или вечер, желанието за шерване на прекарванията от деня. Жестовете, показващи полезността на другия, дребните и непредвидени сърпрайзи, всичко това е интимността. Логично е с течение на времето романтиката и интимността малко да избледнеят, а в случай че те не се подхранват непрестанно, ще се отрази на връзките в двойката.
Недоволството към колегата е все по-често
Често минали разногласия за злободневни неща като пари, невярност, деца, домакинство и други оставят своя отпечатък в връзките на една двойка, в случай че не бъдат позволени. Дори и да не се приказва за тях, те са постоянно в мислите и на двамата. Отказът за връзка и разрешаването на проблемите, удовлетворяващи и двамата, незабелязано ги отдалечава един от различен.
 Пет потвърдени метода да запазите връзката си Пет потвърдени метода да запазите връзката си
Напълно допустимо е да запазите връзката си и да преминете на идващият стадий: към дълготрайни и пълноценни взаимоотношения. Когато ува...
Отегчение от връзката
Съществуват доста аргументи, които ни карат да се усещаме отегчени. Това могат да бъдат персонални проблеми, задължения, неналичието на многообразие и развлечение, неналичието на внимание, на предпочитание за позитивна смяна в връзките. Може да ви липсват моментите, в които планирате взаимно бъдещето, както и да споделяте какво желаете.
Окончателно сте открили, че не си подхождате
На една двойка може да ѝ е нужно време или отдалечаване, с цел да стигне до извода, че двамата не могат да „ мелят брашно “ дружно. Всички неразбирателства в секса, полезностите в живота, непримиримите разлики, които пречат на развиването на връзката, би трябвало да ви отрезвят и да вземете твърдо решение по какъв начин да продължите.
 
 Какво пречи на зодиите да намерят любовта Какво пречи на зодиите да намерят любовта
Всеки от нас може да бъде уединен, само че постоянно това е по наша виновност. Астролозите споделиха какви проблеми и черти на характера от време на време пре...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР