Може би сте на път или сте си останали у

...
Може би сте на път или сте си останали у
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи за празничните дни

Може би сте на път или сте си останали вкъщи и нямате самообладание да се разноските из града, когато той като че ли е малко по-празен и по-спокоен от нормално. Където и да ви „ заловен “ тези почивни дни, те ви дават цялостна независимост да облечете всичко това, за което нормално чакате уикенда. Сега, когато той стартира от петък, сме подготвени да ви дадем малко, в които не е нужно да обличате най-спортните си облекла, с цел да се чувствате удобно.
               

Ако да вземем за пример ви се носи костюм, дано той бъде пъстър и смесен с тишърт и маратонки. Добавете и шапка, която изцяло ще преобрази офисния му тип. Дръзките леопардови принтове,  и роклите върху дънки са нещата, които влизат в листата, когато прекосяваме в режим out of office.
               

Със сигурност ще извадим красивите си дълги поли от дрешника, които без подозрение ще носим с кецове и маратонки. Към тях прибавяме меки пуловери или класическо biker яке според какво ни разрешават температурите на открито. Добавяме и аксесоари като цветни диадеми, изящни шноли и обилни бижута, с цел да създадем тоалета си още по-пролетен. И в случай че имате потребност от нови шопинг находки, постоянно ще откриете забавни хрумвания на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР