Може би помните онзи епизод от сериала Сексът и градът“,

...
Може би помните онзи епизод от сериала Сексът и градът“,
Коментари Харесай

Любимите ни кльощави дънки се завръщат тази есен

Може би помните оня епизод от сериала „ Сексът и градът “, в който Миранда съумя да влезе в кльощавите си дънки, тези, които всяко момиче сме сигурни, че пази в дрешника си. Е, нейните бяха от мрачен деним, по тялото и с леко чарлстон крачоли. Точно този модел, който в този момент назоваваме flare, се завръща тази есен, тъй като доста елегантно оформя и издължава силуета. При някои дънки крачолите са по-разкроени, до момента в който при други - напълно леко, като виждаме и разнообразни разновидности на нюанси от синьо до черно, в което ще се убедите и с днешните шопинг находки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanne Damas (@jeannedamas)

Противопоставяйки се на наклонността за завръщане на дънките с ултраниска талия в жанр y2k, кльощавите дънки носят полъха на 70-те години, както и постоянно ще ни припомнят за стила французойките и на този на стилната икона Джейн Бъркин, която тъкмо през същия интервал не се разделя със своите. Сред днешните звездните девойки, които постоянно виждаме с сходен модел са Дженифър Лопес, която неотдавна ви показахме по какъв начин ги беше комбинирала с блейзър и високи обувки, както и Кая Гербер, която го е трансформирала в част на своя preppy жанр.

И до през днешния ден дънките вид „ чарлстон “ не губят своя сексапил, като напълно не е наложително да ги свързваме безусловно с бохо изискан наклонността. Напротив, може да ги носим елегантно с бяла риза, сако и боти на ток. За вечер биха били добра компания на пай блестящ топ и цветни стилето, до момента в който през уикенда могат да се съчетават с кецове и пуловер.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leia Sfez (@leiasfez)

 
Скарлет Йохансон и съвършеният есенен костюм: 5 шопинг находки

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР