Може би много от вас все още попадат на видеото

...
Може би много от вас все още попадат на видеото
Коментари Харесай

Без повече неувереност, моля!

Може би доста от вас към момента попадат на видеото с речта на Шерил Лий Ралф, когато предишния месец завоюва премията за поддържаща женска роля в комедиен сериал на премиите Critics Choice, а може би даже са го споделяли в персоналния си профил. „ Хората не са длъжни да ви харесват, хората не са длъжни да ви обичат. Нито даже да ви почитат. Но когато се погледнете в огледалото, по-добре да обичате това, което виждате “, показа актрисата тогава, напомняйки ни, че първо би трябвало да обичаме себе си, да се грижим за себе си по този начин, както бихме го създали за най-близките си. Това е една от главните съставки на увереността, която от време на време много елементарно ни се изплъзва.

Прави го и когато не се грижим задоволително за кожата, косата, облеклото си. Припомнете си по какъв начин се чувствате, когато си тръгвате от коафьор... Не е нужно да сте с най-модерната прическа, нито с най-актуалния цвят, само че чувството, че сте се погрижили за нея, че тя наподобява по-красива, по-бляскава, ви кара да стъпвате по-леко, по-ефирно и в синхрон с вятъра, който развява кичурите ви, нали. Едновременно с грижата за тялото ни ние се грижим и за емоционалността си и неслучайно слагаме тези мигове под общ знаменател като време за себе си. И няма значение дали ще си откраднем 10 минути за утринен обред или един следобяд за изцяло видоизменение.



Понякога обаче, фокусирани върху дължините и изтощените краища, върху точния колорит, към който се стремим, забравяме един много сериозен проблем, а точно пърхотът. Знаете ли, че два милиарда дами по света се борят с него, а едвам 17% употребяват артикул, който може да го отстрани. А той може да бъде много забележим, изключително при тъмна коса, и да аргументи дискомфорт и нерешителност у всяко момиче. Но повода да заобикаляме продуктите срещу пърхот е, че в множеството случи те дават обещание единствено краткосрочно облекчение на казуса и не съумяват да доближат до главната причина за появяването му. Да не приказваме, че не дават никаква друга грижа за косата, а тя се нуждае и от спомагателна такава.

Точно по тази причина от Kérastase се заемат със задачата да ни обезпечат следващото първокласно преживяване, което с изключение на всичко друго да ни лиши и от пърхота. Да, ние можем да имаме всичко, в случай че прибавим в ритуалите си за грижа за косата новата им серия Symbiose . След дългогодишни изследвания, Kérastase откри, че източникът на пърхота е в действителност бързото възобновяване на клетките на кожата на главата. Стимулиран от вътрешни и външни фактори, той въздейства на здравето на кожата на главата и косата, както и върху външния тип и, несъмнено, увереността ни. „ Чрез знания в науката за биоафинитета и с потребление на най-хубавите дейни субстанции за грижа за кожата, Symbiose освен отстрани неотложно пърхота, а и контролира скоростта на клетъчното възобновяване, с цел да го отстрани в дълготраен проект “, споделя Роса Карико, световен бранд президент на марката. „ Взимайки поради тези нови знания, ние създадохме Symbiose, посредством включване на дейни съставки, които ще повлияят на факторите, причиняващи пърхота. Този нов теоретичен метод, неповторим за Kérastase, освен мигновено въздейства върху аргументите за пърхот, само че също по този начин трайно предотвратява повторната му поява “, добавя Едине Ахбич, световен шеф изследвания в компанията.



Сред тези съставки са пироктон оламин, който контролира салдото на микробиома т.е. обновяването на клетките минава в естествен темп, и салициловата киселина, която работи като мощен ексфолиатор за разчистване на мъртвите кафези. Към тях е прибавен и пребиотик бифидус, който спомага за подсилване на кожната преграда на скалпа, подтиква производството на протеини, участващи в антимикробната отбрана, и поддържа потребните бактерии на скалпа. Но пък какво би било цялостното преживяване без аромата им, основан от френските парфюмеристи Николас Бюлио и Федерик Теранова, в който са включени нотки на мандарина, червен портокал, цвят от жасмин и лют пипер. Истинска приятност за сетивата.



Не единствено симбиозата на съставките е значима, само че и тази сред продуктите от серията, а те са тъкмо шест и всеки от тях има своето предопределение. Започваме с техния противопърхотен ексфолиант , който е с 1,9% салицилова киселина и почиства мъртвите кафези и скалпа, и успокоява дискомфорта. Той в действителност е основният артикул от Symbiose, тъй като е и първата значима стъпка в грижата за косата, която се бори с пърхота. Той се нанася върху скалпа на мокра коса и едвам след неговото изплакване се пристъпва към почистващата вана или крем-ваната . Разликата при тях е, че първата е подобаваща за мазна и сензитивна кожа на главата, а другата е за суха и сензитивна, тъй че избирайте по отношение на вашия вид кожа.



След изплакване може да нанесете и върху скалпа, и по дължините от успокояващото мляко с нежна текстура, което влиза в ролята на еликсир и хидратира, успокоява и пази косата. Ако тя е по-увредена, ви съветваме да употребявате интензивната ревитализираща маска . Тя е с по-плътна и богата текстура и отстранява остатъчните частици пърхот по дължините, като подхранва косъма за повече издръжливост и искра по-късно.



Може би най-звездният артикул от серията Symbiose на Kérastase е нощният натоварен серум срещу пърхот , който се оставя върху косата през цялата нощ. Важно е да отбележим, че текстурата му е транспарантна и не лепне, не омазнява. Сякаш сте нанесли серум на лицето си. Неговото осемчасово дълготрайно деяние, до момента в който кожата на главата е в най-регенеративния миг, оказва помощ за премахването на източника на пърхот. Повишава дълготрайната резултатност, като оказва помощ за контролиране на бързото възобновяване на клетките. Използвайте минимум 3 пъти седмично, преди лягане, в продължение на 4 седмици. Нанася се с 4 дози на суха коса или подсушена с забрадка кожа на главата бранш по бранш, като няма потребност от изплакване.

Уверяваме ви, че всяка стъпка в тази грижа ще прави косата ви по-красива, а вашите усмивки в огледалото по-широки и по-уверени. За да се обичате повече. За да ви обичат повече!



С поддръжката на Kérastase

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР