Може би и вие нямате търпение да приберете зимните си

...
Може би и вие нямате търпение да приберете зимните си
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи с дрехата, без която не можем тази пролет

Може би и вие нямате самообладание да приберете зимните си облекла и да се настроите за новия сезон. Не бързайте обаче да се разделяте с плетения елек, в случай че сте измежду тези, които не останаха безразлични към този тренд през последните месеци, тъй като той намера място и в.
               

Освен че ни разнообразява, в случай че ни е омръзнало от и пуловери, елекът е съвършен за преходния интервал сред два сезона, когато не сме несъмнено какво тъкмо да облечем, с цел да не ни бъде нито топло, нито студено. Oversize моделите могат да се носят в композиция с тениска или риза и даже да влязат в ролята на мини рокля. Но могат да бъдат носени и върху миди рокля вместо яке или сако. 
               

Сякаш този сезон обаче по-модерни ще са късите елеци в пастелни цветове, а от време на време и с спомагателни закачливи бродерии по тях. В композиция с една класическа бяла риза изпод се получава грациозен preppy жанр, който неотдавна демонстрираха и някои звезди като Кендъл Дженър, Хари Стайлс и Бела Хадид. Още по-ефектен ще бъде резултатът, в случай че ризата е с някоя от тези, които също са супер модерно. 
               

В топлите дни обаче елекът може да се носи и без нищо изпод, само че с цел да прибавим някакъв готин туист към него, можем да го съвместим с разнообразни забавни бижута, а както знаете на има страхотни оферти за огърлици, обеци и брошки тъкмо за тази цел.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР