Моите симптоми и тези на Алексей Навални напълно съвпадат. Това

...
Моите симптоми и тези на Алексей Навални напълно съвпадат. Това
Коментари Харесай

Гебрев: Моите симптоми и тези на Навални напълно съвпадат

Моите признаци и тези на Алексей Навални изцяло съответстват. Това разгласи отровеният през 2015 г. оръжеен търговец Емилиян Гебрев пред Би Ти Ви. По негови думи двата случая са доста сходни - и като преживелица, и като отравяне, и като пояснение и замитане по-късно, и като признаци. Гебрев напомни, че при него виновността е хвърлена върху рукола, а при Навални се говорело за чай. Според него се създавали разнообразни митове и се давали какви ли не пояснения единствено, за да бъде спечелено време за замитане и отдръпване на забърканите. 

че отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални припомня случая с българския предприемач Емилиян Гебрев.

Гебрев беше токсичен преди 5 години в София. И той като Навални изпадна в кома, само че оживя. Заедно с Гебрев бяха отровени и сина му, и един от шефовете му. Българската прокуратура упрекна трима съветски жители, като хипотетичен претекст обяви оръжейни покупко-продажби с Грузия и Украйна. Това се случи, едвам откакто през 2018 година, след отравянето на Сергей Скрипал и щерка му, Гебрев се обърна към прокуратурата и уточни приликите сред двата случая. По информация на Der Siegel и Bellingcat, един от сътрудниците на съветското разузнаване, който се счита за причастен към отравянето на Скрипал, е бил в България малко преди отравянето на Гебрев. 

На 20 август на Алексей Навални му прилоша в самолета, летящ от Томск към Москва. При изключително кацане в Омск той бе откаран в локалната болница, където изпадна в кома. По-късно той бе изместен в Берлинската клиника “Шарите ”. Лекарите там обявиха, че той най-вероятно е бил токсичен.   Така се заприказва за прилики сред случаите на Гебрев, Скрипал и Навални. 

Сега Гебрев разгласи, че неотдавна следствието по неговия случай било за следващ път спряно. То се води единствено против трима съветски жители, въобще не се търси дали има българска диря, дали има български ятаци, български ползи, сподели Гебрев. По негови думи внушаваната от прокуратура история, че е той е бил тровен, тъй като търгувал с оръжие за Украйна е повече от смешна. Ами тогава доста фамилии би трябвало да са били избити до 20-то коляно, в това число и в Словия, Полша, Чехия, съобщи оръжейният търговец, давайки да се разбере, че е единствено един от хората, които са изнасяли оръжие в тази посока. По негови думи неговият дял в тази посока била нула и нещо.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР