Моите очаквания са българските служби и правоохранителни органи да работят

...
Моите очаквания са българските служби и правоохранителни органи да работят
Коментари Харесай

Радев: Българските служби да не остават неразкрити кутии на Пандора

" Моите упования са българските служби и правоохранителни органи да работят по този начин, че възобновяване на справедливостта в България да минава през това българските жители да научават от тях, а не от чужбина за нарушаването на закона. И чакам по този начин да работят, че в България да не остават неразкрити " кутии на Пандора “. Така президентът Румен Радев разяснява огромното интернационално журналистическо следствие за потребление на офшорни компании " Досиетата на Пандора ".

В него бяха разкрити и българи, измежду които и някогашният боен и външен министър от първото държавно управление на ГЕРБ Николай Младенов.

Радев разяснява и тематиката за високата цена на тока. По думите му българският енергиен пазар е бил либерализиран по съмнителни правила, а предходните ръководещи не са създали нищо, с цел да защитят българския енергиен интерес.

" Това е международен и изострен европейски проблем. Цяла остаряла Европа към този момент е в черно, цените са скандални и тази рецесия ще продължава. Тя е просто международна наклонност. Вие знаете доста добре по какъв начин бяха либерализирани цените за бизнеса, без да се приготвят дребните и междинни предприятия. Те бяха просто хвърлени в една среда, в една борса, където имат достъп единствено огромните “, уточни той.

Радев сподели, че е подготвен на спор с всичките си съперници за президентския пост.

" Моят спор е с българските жители. Не забравяйте, водих го през целия този мандат. И постоянно съм бил на тяхна страна. Очаквам в действителност в тази напрегната конюнктура да има една толерантна акция. Да бъдат водещи концепциите, а не компроматите. И най-много всеки да има опция да изяви себе си “, сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР