Могат ли феновете на Левски да спасят отбора, който след

...
Могат ли феновете на Левски да спасят отбора, който след
Коментари Харесай

Фенове на Левски събират пари за дълговете към държавата

Могат ли почитателите на Левски да спасят тима, който след неприятностите, които застигнаха предприемача Васил Божков и други хора, свързани с финансирането на клуба, е на ръба на финансовия колапс.

" Това, което е доста значимо да се направи, е да се заплати задължението към Национална агенция за приходите, което е в размер на 143 000 лева ", сподели пред БНР Степан Хиндлиян от Националния клуб на последователите на Левски и добави: " Защото една неплатена вноска прави целия дълг на Левски към данъчните дължим на секундата – това са почти 4,8 млн. лева

Каквото има събрано при нас, ще го дарим на клуба. И каквото съберем по време на мача, също ще го дарим на клуба за събирането на тази неотложна сума. Аз имам вяра, че 7000 индивида в “Б “ бранш по 20 лева прави 140 000 лв. - не е невъзможна и непостижима цел “, означи той.

" Ние сме изцяло наясно, че с общите си старания можем да вършим кръпки и да закрепим ситуацията до някакъв интервал от време, само че това не взема решение дълготрайно проблемите, пред които клубът ни е изправен. Ясно е, че без генерални спонсори, които да влагат съществени пари, няма по какъв начин да се получи. Хубаво въпреки това е, че левскарската общественост е много сензитивна, когато има проблеми пред клуба, когато той е опрян до стената, хората се ентусиазират и реагират ". уточни още Хиндилян.

Нямаме контакт със притежателите, нито през юристи, нито през медиатори. Това е нещо, което и самият изпълнителен шеф на клуба господин Павел Колев изяснява от известно време, че той също няма контакт с тях. Доколкото имаме някаква информация, сметките, по които са влизали пари в Левски, са запорирани. Така че даже двамата братя Ганеви, които бяха шефове на Националната лотария и които съгласно градските митове и обществената загадка са хората, които са вкарвали пари в Левски от техния дял, техните сметки са запорирани ", безапелационен бе ръководителят на Националния клуб на последователите на Левски.

“Ние не сме чули да имат обвинявания, само че тук би трябвало да изпаднем в една друга догадка и да разсъждаваме по тематиката - за какво това е по този начин “, сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР