Мога да оцелявам във всякакви обстоятелстваДо 7 пъти в седмицата

...
Мога да оцелявам във всякакви обстоятелстваДо 7 пъти в седмицата
Коментари Харесай

Емигрантката от Лондон Росица Йончева пред “Труд”: След „Фермата“ мъжът ми ме носи на ръце

Мога да оставам жив във всевъзможни условия


До 7 пъти в седмицата съм във фитнес залата


Емигрантката от Лондон Росица Йончева направи едно от най-впечатляващите участия в риалити формата “Фермата ”, само че за жалост не съумя да си тръгне с огромната премия от 100 000 лв. и отпадна в първия стадий от огромния край, гледан от над 1.5 млн. души. Определяната за най-силната дамата в четвъртия сезон на предаването, която завоюва най-вече елиминационни дуели и отстранени съпернички (3), описа пред “Труд ” за страстите от присъединяване си.

“Много съм щастлива, че реализирах задачите, които си бях сложила при влизането ми във “Фермата ”. Семейството ми сега е добре и всички сме доста радостни. Мъжът ми ме носи ръце, оценил е изцяло всички мои качества и е схванал, че освен работата е значима, а че би трябвало да се отделя време и за фамилията. Радостна съм, че направих крачката да отида във “Фермата ” и си дадох малко време, тъй като от време на време човек се отнася в всекидневието и не помни за скъпите неща в живота ”, показа майката на две деца, на която не й доближи малко, с цел да пребори европейската шампионка Ваня Стамболова на финала.

 18-3 По думите й, още когато е схванала какви ще бъдат борбите сред двете е решила, че са задоволително равностойни, тъй като добре умее да кове и да реже с трион. Оказало се обаче, че височината на оборудването в първата игра не е била съобразена с нейната и надлежно преимущество е имала Ваня. “Като се има поради също по този начин, че тя е европейски първенец по тичане с трудности, това не би било никакво усложнение за нея. За рязането с трион (втората борба – б. р.) мислих, че ще бъде моя игра и че ще бъдем равнопоставени, единствено че тук изиграха роля моите килограми, надлежно й “помагах ” да й разтварям дъските, с цел да може тя по-бързо да си ги среже ”, изясни Росица.

35-годишната емигрантка добави, че е удовлетворена от обстоятелството, че завоюва зрителския избор против Ваня и че беше на край, сбъдвайки фантазията си да премери сили с европейската шампионка. На въпрос какъв щеше да бъде резултатът, в случай че двете се бяха изправили една против друга на обичайната елиминационна борба с 5 игри на Арената, тя отговори: “Нямам визия. Всичко зависи от игрите и по какъв начин са съобразени те с нас. Ваня е необикновен състезател, тя е издръжлива и аз макар че може би я доминирам с физическа мощ, в случай че борбите са напълно атлетически, сигурно тя ще има преимущество. Но пък в такава обстановка борбите щяха да бъдат 5 и надлежно щеше да има повече опция да се уравновесят резултатите ”.

По мотив борбите за оставане, на които Росица сподели предимство над съперниците си и даже всяваше боязън в останалите дами, емигрантката изясни, че е очаквала това да се случи, когато се е записала на присъединяване. “Въпреки че не съм професионален състезател, аз съм 4-5 до 7 пъти в седмицата във фитнес залата и упражнявам силово, тъй че по отношение на физическата ми подготовка не съм имала подозрения. Знам си опциите, знам че съм упорита, че мога да оставам жив на всевъзможни терени, във всевъзможни условия и климатични условия. Не съм си и помисляла за момент, че няма да оцелея във “Фермата ” и че няма да стигна до финала.

Първоначално Росица влезе в предаването с прякора “Хитлера ” и съобщи, че първоначално хората имат неверно първо усещане за нея, само че в случай че я опознаят, стартират да я обичат. Дали с фермерите е станало по този начин, финалистката показа: “Факт е, че след 11-а седмица вътре и до ден сегашен, даже и Роман и Георги, които най-вече ме оплюваха, към този момент сме другари и си трансформираха отношението към мен. И Милена на финала ме поддържаше, която в предаването даваше всичко от себе си, с цел да предизвиква хората да не ме харесват. Заявявам, че няма човек, с който да не съм в положителни връзки от “Фермата ”. Не тая неприятни усеща към нито един от тях – на всички съм дала прошка и съм не запомнила. Това е доказателство, че побеждава положителното, а не злото ”.

Росица изясни, че се радва, че не е паднала на равнището, с което са се отнесли към нея и не е обидила никого съзнателно. “Не съм споделила неприятна дума, не съм плюла, не съм влизала в интриги и това хората извън го оцениха. Както в живота, по този начин и във “Фермата ” се получи по този начин, че сега всички се усещаме като едно огромно семейство ”, изясни майката на две деца.

Въпреки че счита да поддържа контакт с всички фермери, Роси призна, че най-близка и вътре и досега продължава да бъде с бесарбската българка Лилия. “За нея си давам и душата, и сърцето, и всичко, което имам. Единствената, която същински ме докосна. Мога изрично да кажа, че тя е най-големият човек и най-голямата българка във “Фермата ”, без значение, че не е родена и не е израснала в България ”, сподели още Роси.

А по отношение на какво следва за нея след шоуто и дали обмисля връщане у нас, емигрантката показа: “Докато бях в шоуто Владо Николов ме накара да се замисля дали нещата в България са се трансформирали и имах огромно предпочитание да се върна, само че след късия ми престои тук мисля, че времето ми към момента не е пристигнало ”.

Любимка на публиката


Спечели безапелационно зрителския избор


 18-2 Въпреки че не продължи на втория стадий от финала, Росица Йончева изрично беше жената-фаворит за продобиване на премията. Емигрантката получи поддръжка от 58% от феновете на шоуто, а Ваня Стамболова – единствено 42%.

“Чувствах се превъзходно. Радвам се, че са ме подкрепили толкоз доста хора, като се има поради, че най-вероятно 90% от вота е единствено от българи в България, защото получих доста позвънявания и известия, че мои близки и други хора от чужбина с българска карта не са съумели да изпратят есемеси. Всички мои другари, които живеят в чужбина, а те, повярвайте ми, са доста, не са съумели да гласоподават за мен. И съм сигурна, че в случай че имаха такава опция, то тогава даже и 0 точки на игрите да бях спечелила, единствено от вота щях да имам 80-90% поддръжка. Това ме прави най-щастливата на света ”, изясни Росица.

По думите й това е била и нейната цел да покаже положителни качества и умения, да бъде добър образец, и че хората постоянно би трябвало да се борят със зъби и нокти, с цел да реализират фантазиите си и да се ощастливяват.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР