Моето лично усещане е, че Слави Трифонов ще върне мандата

...
Моето лично усещане е, че Слави Трифонов ще върне мандата
Коментари Харесай

Теодор Славев: Трифонов ще върне мандата


Моето персонално чувство е, че Слави Трифонов ще върне мандата още същия ден. Защото такива да декларатините настройки все още. Те споделят, че не желаят да ръководят с нито една от партиите на статуквото. Това разяснява в изявление за БНР политологът Теодор Славев.

Проблемът на групировката към Мая Манолова и Николай Хаджигенов е, че те имат прекомерно малко гласове. Те не са фактор, който да бъде забавен, който да взема решение някой от сегашните проблеми за съставяне на кабинет, уточни още анализаторът.

И в тази рулетка се отива към този момент към третия, където президентът може да избере на кого да даде мандата. Мен в случай че питате, логиката сочи, той да го даде на Българска социалистическа партия, на тези, които го издигнаха и от там нататък да забележим дали Българска социалистическа партия ще направи опит за изследователски мандат с поддръжката на всички други, добави Славев.

Виждате, че ГЕРБ сподели, че ще поддържат всеки кабинет, без да вземат участие във властта – освен на Слави Трифонов, тъй като ГЕРБ се тормозят от служебно държавно управление.

Засега най-вероятната догадка е да се върви към предварителни избори със длъжностен кабинет на Румен Радев, сподели още Славев.

По думите му заинтригувани от нови избори са ГЕРБ и Движение за права и свободи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР