Модно дефиле с участието на френски топ-красавици и екзотични модели

...
Модно дефиле с участието на френски топ-красавици и екзотични модели
Коментари Харесай

Френски топ модели дефилират в Пловдив

Модно дефиле с присъединяване на френски топ-красавици и екзотични модели ще предложи фестивалът на франкофонската ария „ Златен ключ “, който ще се организира през юни в Пловдив. Една от призьорките на състезанието „ Мис Франция “ - Маева Куртоази, ще се включи в забавите под тепетата. Тя е на 21 години и е студентка по „ Икономика и ръководство ”.

Безспорно френският е езикът на любовта, а месецът на любовта е февруари. По този мотив обичайно Алианс Франсез Пловдив ще зарадва всички „ влюбени ” франкофони, както и англоговорещите с доста разнородни и истински изненади.
„ Като един самобитен френски остров в Пловдив, ние се стремим посредством всевъзможни форми да покажем хубостта и приложимостта от проучването на френски език и изгодата от нашите интернационално приети френски дипломи и документи, които улесняват всяка реализация ”, споделя шефът на Алианс Франсез, госпожа Теофана Брадинска.

Засилена подготовка стартира за шестнадесетото издание на най-знаковото годишно събитие Международния фестивал за франкофонска ария „ Златен ключ ” - Пловдив 2019 година, който се организира годишно през месец юни в ГДК „ Борис Христов ”. Тази година той ще е много по-различен, защото Пловдив е Европейската столица на културата.

В тази връзка Алианс Франсез приготвят огромен план със заглавие „ Тракия ”. Близо година френски дизайнер и неговият екип творят истинска сбирка „ Висша мода ”, въодушевена от българските шевици и цветове.

Идеята сплотява българските фолклорни обичаи в националната тракийска носия с френските шансони и едно типично френско ноу-хау – Висшата мода. Колекцията ще бъде неповторима и след представянето й ще бъде дарена на музей във Франция. За задачата през 2019 година от Франция ще дойдат и няколко френски мис, които ще дефилират на пловдивска сцена, с цел да показват същински френски професионализъм в тази област.

По покана на дизайнера, особено от Бангкок ще дохвъри и доста красива тайландка-модел, с цел да се включи в спектакъла „ Мода и Шансони ”. Потвърдено е и присъединяване на спечелилият от извършения музикален формат по френската национална телевизия, „ Талантът на Франция ”, който ще взе участие в Пловдив през 2019 година в „ Златен ключ “ в Пловдив.

Двама братя близнаци Джес и Уесли (Jesse и Wesley) са дует„ Jessandwest ”, спечелил всички вероятни награди на тазгодишното издание на формата – на жури, аудитория, за създатели и композитор и други Стилът им е фолк-блус и блус-рок, а звученето им е надълбоко сантиментално. Те се въодушевяват от музиката на 50-те и 80-те години. Днес акцентът на техния жанр пада
по-скоро на Блус-рок в дует повлияни от Боб Дилън, Алберт Кинг и групите „ Led Zeppelin ”, „ The Rollling Stones ”, „ Aerosmith ”, „ AC/DC ”, Gary Moore.
Фестивалът още веднъж ще бъде комбиниран и с „ френска седмица ” на пл. „ Стефан Стамболов ”. Той е част от интернационалния културен събитиен календар на Община Пловдив, която е неизменим сътрудник.
Входът за всички концерти е свободен. Вече е изпратен и клипът, който посредством Фестивала ще популяризира Пловдив и страната ни по най-голямата франкофонска телевизия TV5 Monde с 160 млн. клиенти по целия свят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР