Модният месец приключи, но пък затова ни зареди с много

...
Модният месец приключи, но пък затова ни зареди с много
Коментари Харесай

Аксесоарът, с който ще внесем разнообразие в есенния стайлинг

Модният месец завърши, само че пък по тази причина ни зареди с доста стайлинг хрумвания както за идната пролет, по този начин и за този сезон. Креативността на дизайнерите, само че и на фешънистите, които гледат онлайн ревютата не стопира да ни изненадва, само че пък и въодушевява. Еклектиката от стилове е изключително отличителна в street style тоалетите, където модата няма граници. Точно измежду нея се открояват някои микро трендове, които не всички възприемат незабавно, само че пък от време на време и ние самите не би трябвало да си слагаме граници. И просто да се забавляваме и да опитвам по-смело с наличното в дрешника си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Един от тези трендове е завръщането на чорапите, изключително тези с 3/4 дължина и транспарантните, които носим намерено т.е. в композиция с бермуди, пола или рокля. От една страна ни припомня за колежанския стайлинг, а от друга носи страховит ретро вайб. Всъщност тази наклонност – както доста други – не идва от нищото… Чорапите започнаха да се появяват в разнообразни сбирки на Dior, Jacquemus, Paul & Joe, а в този момент в Париж те се появиха и в новата пролетно-лятна сбирка на Givenchy, което значи, че и напролет тази наклонност ще продължи да бъде настояща.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JACQUEMUS (@jacquemus)

По-фините чорапи (най-често в черно или в металически отблясъци) могат да се носят с балерините с каишки и най-често ги виждаме тъкмо в такава композиция, само че и мокасините са доста подобаващи. По-грубите модели обувки могат да се съчетават с по-плътни чорапи, а за какво не и с цветни. И въпреки всичко транспарантните при един стайлинг с къса рокля или костюм с пола ще дадат страховит свършек за кокетна и леко френска визия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)
 35 от най-елегантните тоалети в новата сбирка на Chanel

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР