Модният дизайнер Никола Гескиер, творческият директор на къщата на Louis

...
Модният дизайнер Никола Гескиер, творческият директор на къщата на Louis
Коментари Харесай

Новата колекция на Louis Vuitton: Пустинен пясък, вода и слънце

Модният дизайнер Никола Гескиер, креативният шеф на къщата на Louis Vuitton от 2013 година, показа новата си сбирка в Сан Диего, Калифорния .

Новата му сбирка е комбинация от необитаем пясък, вода и техника, а почетният посетител по време на представянето ѝ беше "слънцето " - концепцията е била облеклата да си взаимодействат със светлината, идваща от него .

Представянето на тоалетите се състоя в Института по биология Солк в Калифорния , който се занимава с научни проучвания в региона на генетиката и молекулярната биология. Основан е от Джонас Солк, разкрил ваксина за полиомиелит.

„ Виждал съм фотоси на института, беше на корицата на списание Louis Vuitton през 2019 година, постоянно ми беше любопитно да го видя онлайн “ , сподели Гескиер.

Преди представянето на сбирката Гескиер посетил мястото и го описал по този начин: „ Слънцето залязваше, имаше мъгла, виждах сърфисти в океана. Всичко това беше толкоз вдъхновяващо, беше толкоз умерено, това е място с толкоз доста значение. "

Институтът, който преди е бил употребен за концерти, реклами и кино фотоси, се съгласил на предлагането на Гескиер да работят дружно.

И по този начин се получило едно неповторимо шоу.

Герскиер разяснява, че за света на модата пространството съставлява един изцяло друг и необикновен свят .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР