Модните редактори изброиха елементите на гардероба, които ще придобият широка

...
Модните редактори изброиха елементите на гардероба, които ще придобият широка
Коментари Харесай

Модни тенденции 2022: Ярки цветове, дълбоки деколтета и рокли с гол гръб

Модните редактори изброиха детайлите на дрешника, които ще придобият необятна известност през 2022 година Подборка от главните трендове е оповестена на уеб страницата на Harper's Bazaar.

На първо място, специалистите предлагат на читателите да извърнат внимание на балаклавите, които дизайнерите от ден на ден включват в сбирките си.
Освен това се отбелязва, че ватирани якета в ярки цветове, като жълто, зелено, алено, розово и други, ще станат съвременни. В същото време черните пухени якета също остават настоящи през този сезон.

Списъкът с трендове включва и облекла, които са украсени с доста изрязвания и разголвания на непредвидени места. В тази връзка специалистите поучават да се обърне внимание на рокли с отворен тил , с мрежест плат и блузи или ризи с дълбоки деколтета .

Журналистите, наред с други неща, посъветваха да купуват полупрозрачни чорапогащи с разноцветен принт . „ Чорапогащникът е финалът на всяка визия. Можем да кажем, че това е нов аксесоар, върху който ценителите се концентрират този сезон “, приключиха редакторите.

През декември стилистите Who What Wear предвидиха шест фешън трендове за 2022 година Сред тях да вземем за пример има якета за мъже с яка, вратовръзки с разнообразни щампи в композиция с ризи и къси кожени ръкавици в ярки цветове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР