Модната индустрия продължава да подкрепя борбата с коронавируса. Награждаваният моден

...
Модната индустрия продължава да подкрепя борбата с коронавируса. Награждаваният моден
Коментари Харесай

Брандън Максуел създава рокли за булките, чиито сватби са били отменени заради коронавируса - slava.bg

Модната промишленост продължава да поддържа битката с ковид. Награждаваният фешън дизайнер Брандън Максуел, както множеството фешън дизайнери в този момент, се е заел благодарение на екипа си да шие защитни маски и ръкавици за медиците и хората в потребност. Същевременно е решил и да основава изцяло безвъзмездни рокли за булките, които не могат да честват сватбата […]

Модната промишленост продължава да поддържа битката с ковид.

Награждаваният фешън дизайнер Брандън Максуел, както множеството фешън дизайнери в този момент, се е заел благодарение на екипа си да шие защитни маски и ръкавици за медиците и хората в потребност. Същевременно е решил и да основава изцяло безвъзмездни рокли за булките, които не могат да честват сватбата си, поради COVID-19.

“Като марка, която е имала шанса да играе най-малко дребна част от специфичния ден на доста дами, осъзнаваме, че рецесията в този момент може да е афектирала множеството от вас”, показа Максуел. “В такива тъмни времена би трябвало да търсим светлината и по тази причина считам, че би трябвало да се фокусираме върху бъдещите положителни събития.”

Брандън заема ролята на жури в стилното предаване “Project Runway” и е дизайнерът, който сътвори миналогодишния тоалет на Лейди Гага за Мет галата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР