Модна къща Шанел отдавна не е чужда на киното –

...
Модна къща Шанел отдавна не е чужда на киното –
Коментари Харесай

Филмът на Chanel в Кан - Clouds of Sils Maria

Модна къща Шанел от дълго време не е непозната на киното – с изключение на късите филми за самата Коко Шанел, които пускат от време на време, рекламите на козметиката им са едни от най-красивите в този род. Сега от Chanel са решили да финансират цялостен пълнометражен филм и са избрали творбата на режисьора Оливие Асайас Clouds of Sils Maria.Премиерата на кино лентата мина преди дни на кинофестивала в Кан. Освен, че Шанел са обезпечили напълно облеклата, аксесоарите, украшенията и грима за кино лентата, те са финансирали продукцията, тъй че режисьорът да може да снима кино лентата на 35 мм. кинолента, а не цифрово, както е признато в този момент.

В основните функции са Жулиет Бинош, Кристен Стюарт и Клое Грейс Морец – три актриси от разнообразни генерации, само че по своему неповторими, всяка с доста изразителен персонален жанр.

Историята споделя за актриса в апогея на кариерата си, която е поканена да изиграе 20 години по-късно роля в пиесата, направила я известна. Пиесата споделя за млада жена, която флиртува със своята по-възрастна шефка и последователно историята стига до драматичен край и старата жена се самоубива. Изгряла в миналото като младата героиня в пиесата, във кино лентата към този момент зрялата Мария Ендърс (Жулиет Бинош) е поканена да застане от другата страна и да играе старата жертва. Репетициите за пиесата са високо в Алпите, където в уединение Мария би трябвало да одобри измененията в живота си и неизбежно наближаващата напреднала възраст.

Очакваме филмът да бъде по едно и също време хубав и умен. Като прибавим и обичаната ни Жулиет Бинош – прелестна композиция!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР