Модифицирания Омикрон не успява да запали дифузното разпространение. И така

...
Модифицирания Омикрон не успява да запали дифузното разпространение. И така
Коментари Харесай

Витанов: За нищо не ставате, хейтъри мои. И да хейтите не можете както трябва

" Модифицирания Омикрон не съумява да възпламени дифузното разпространяване. И по този начин към този момент 48 дни. Сценарият " Синьо лято " е постоянен - ден 3. Този сюжет е - караме си умерено лято ". Това написа в обичайния си дневен разбор на Коронавирус обстановката в страната на страницата си в обществената мрежа математикът Николай Витанов. " Както се пее в песента - Луната продължава да спи. Ковид - рецесията е смазана. Е, дано да има най-малко една смазана рецесия от всичките, дето са ни се накачулили на главата ", добавя той в своя обичаен жанр. И продължава с пандемията:
" Проверка за препълненост на лечебните заведения. Има ли претъпкани лечебни заведения? Няма. Нещата са под надзор.
Здравната система си върти синджирчето и си подсвирква във връзка с Ковид-кризата. Заетостта на леглата е десетки пъти под оптималния потенциал. Десетки пъти.
Проверка за цялостен локдаун. Тотален локдаун ли?
Няма да има. Писах ви от дълго време - стягайте сезона по морето, лятото ще е умерено. Ето, влязохме в сюжет " Синьо лято " по проект.
Проверка на смъртността. Знаете - задачата беше броят на дните, в които умрелите ще са едноцифрено число, да се усилва. Бройката ще се усилва.
Но постепенно
Заключение от инспекцията - и през днешния ден, 48 дни след отпадането на изключителната епидемиологична конюнктура, обстановката е спокойна. " Синьото лято " е устойчиво, здравната система
се оправя с проблемите, задачата - лятото да е умерено, от ден на ден се реализира.
Дифузното разпространяване е угасено, жалките опити на модифицираният Омикрон да го възпламени се провалят до един. И още ще се провалят.

Желая здраве и триумфи и дано вирусът да ви заобикаля. И войната да ви заобикаля "

Проф. Витанов не остава задължен и на хората, които не го харесват и му пишат отрицателни мнения:

" Нека да напиша отново, евентуално за стотен път. Никой не ви кара да четете тази сводка. Тя си има формат, само че числата всеки ден са разнообразни. На който не му харесва да не чете или да дава по-добри прогнози. С крякане какъв съм противен и с рецензии по какъв начин нищо не разбирам, няма да стане. Давайте по-добри прогнози за пандемията и войната. Много сте положителни на думи. На каузи никакви ви няма. Вече трета година. Затова народът чете моите сводки, а на вас не ви обръща внимание. За нищо не ставате, злобари мои. И да хейтите не можете както би трябвало ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР