Модификационното семейство на получи още една версия със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща

...
Модификационното семейство на получи още една
версия със зареждаема (plug-in) хибридна
задвижваща
Коментари Харесай

Renault лансира MEGANE Hatchback и като зареждаем хибрид

Модификационното семейство на получи още една версия със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща система, като новото попълнение идва под формата на купе-версията хечбек на модела.

Хечбекът MEGANE E-TECH Plug-In hybrid (160 конски сили) стъпва на пазара, като получава два електромотора, батериен блок с капацитет от 9.8 kWh и умна предавателна кутия, вследствие на което е в състояние да предложи свободен пробег в чист електрически режим от до 65 километра (при употреба в града) и до 50 километра в комбиниран режим.

От Renault споделят, че E-TECH Plug-In Hybrid задвижващата система е в положение да предложи спестовност на гориво от до 40% в градски цикъл на приложимост в съпоставяне с класическия мотор с вътрешно горене, като междинният индикатор тук според официалните данни на френската марка е едва 1.2 литра на 100 километра, а CO2 емисиите 28 грама на километър.

В общоприетото съоръжение на новата зареждаема хибридна версия на Megane Hatchback са включени всички детайли, които могат да бъдат открити в оборудването на класическото бензиново осъществяване, а базовата цена на територията на Франция е избрана на 37 300 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР