Модерните технологии съвсем не са новост за съвременния свят. Всъщност,

...
Модерните технологии съвсем не са новост за съвременния свят. Всъщност,
Коментари Харесай

7 начина домът ви да стане умен

Модерните технологии напълно не са оригиналност за актуалния свят. Всъщност, хората от много години чакат с неспокойствие тези нововъведения да се настанят и в уюта на нашите домове. За благополучие, по-голямата част от „ домашните ” технологии, като се изключи че улесняват всекидневието ни, вършат дома и по-енергийно ефикасен.
Дори не е належащо да влагаме доста, с цел да сме в новите „ смарт “ трендове. Само си представете да можете да управлявате няколко неща с гласа си, посредством приложение или с отдалечено. Да се разсъните през уикенда, да вдигнете щорите като с магия, да се насладите на утринното слънце и да послушате музика, до момента в който към момента си лежите в леглото. Вълнуващо, нали? Всичко това е по-лесно за реализиране от всеки път с продуктите, с помощта на които рутинните дейности получават ново измерение. Ето и няколко лесни метода домът ви да стане „ интелигентен ”.
1. Wi Fi тонколони
Слухът е едно от най-важните сетива, с които разполага човек и които въздействат директно върху прочувственото положение. Ето за какво хубавата музика постоянно е създавала приятна атмосфера, предразполагала е гостите или просто е била правилен приятел за релакс.
ИКЕА комбинира своите познания за обзавеждане на дома с огромния опит на Sonos в озвучаването, с цел да сътвори. Безжичната Wi-Fi връзка предава поточно музика, подкасти и радио от вашата мрежа вместо от вашия телефон или таблет, тъй че да няма досадни спирания от вести или телефонни диалози.

Просто включете захранващия кабел, изтеглете приложението Sonos на вашия телефон или таблет, по-късно отворете приложението и следвайте стъпките, с цел да започнете да слушате своята музика.

2. Bluetooth тонколони
Докато сме на вълна музика, Bluetooth тонколоните от ИКЕА са проектирани да се вписват съвършено в интериора на всеки дом и се отличават с експресивен, мощен тон. разполага с два разнообразни размера, модел за вграждане, както и Bluetooth вид, който ви дава опция да слушате обичаната си музика в придвижване.

3. Настолна лампа с безжична тонколона
Стилната ще ви изненада с елегантния си дизайн и „ умните ” функционалности. Комбинирането на светлина и тон в действителност значи един кабел и един контакт по-малко. Умно и елементарно!

Можете да включвате и изключвате светлината без да влияете на тонколоната и звука. Спирайте и пускайте звука с вградените в основата на лампата бутони за ръководство. Натиснете бутона за стартиране два пъти, с цел да превключите на идната ария и 3 пъти, с цел да се върнете на предходната. 

4. Управление на светлината посредством приложение
Всички сме гледали филми, в които основните герои съумяват да контролират осветлението в целия си дом единствено с натискането на няколко бутона на телефона! Е, към този момент няма за какво да бленуваме по тези „ умни ” технологии от холивудските продукции, тъй като в ИКЕА може да намерите, което свързва вашите smart крушки с интернет. По този метод вие ще можете да настройвате таймер за пробуждане и да създавате режими за осветяване и надзор върху обособени осветителни тела.

5. Или посредством отдалечено
В случай, че ръководството на осветлението от телефона към момента ви се коства футуристично, можете да започнете на „ несъмнено ” посредством положителното остаряло отдалечено. Е, не безусловно, несъмнено, тъй като е също толкоз „ мъдро ”, колкото и останалите аксесоари за смарт осветяване.

6. Пречиствател за въздух
Тъй като прекарваме много време на закрито, климатът вкъщи се трансформира във значим фактор за нашето здраве и богатство. е първият артикул от новия подбор на ИКЕА, ориентиран към възстановяване на вътрешния климат. Пречиствателят оказва помощ за подобряването на качеството на въздуха, като филтрира газовете и частиците. Това могат да са замърсители, химикали, полени, прахуляк и миризми.

7. Електрически щори
Не знаем за вас, само че на нас ни звучи магично да можем да внесем дневна светлина в спалнята, без да напущаме комфорта на топлите завивки заран. са направени от транспарантен материал, с цел да пропущат светлина в стаята, като в същото време лимитират отраженията на екрана на тв приемника или компютъра. Разбира се, оферират се с дистанционно управление.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР