Модерната жена е тази, която всеки ден научава нещо ново.

...
Модерната жена е тази, която всеки ден научава нещо ново.
Коментари Харесай

Мила Иванова: Модерната жена е тази, която всеки ден научава нещо ново

Модерната жена е тази, която всеки ден научава нещо ново. Това сподели Мила Иванова, основен редактор на женско интернет списание и създател е на книгата " Хартиена лодка в намерено море ", в предаването " Животът на фокус " на Радио " Фокус " във връка с това какво съставлява актуалната жена. 

" Модерната жена е тази, която всеки ден научава нещо ново. Тази, която има кулутра – здравна, обществена и други Жената, която се интересува от новостите, от това на къде духа вятърът, от това в върху какво е фокусът през днешния ден ", сподели тя. 

Тя изясни, че читателките на нейния уебсайт са в действителност дами, които има интересе в голям брой сфери на живота. Такива, които желаят да знаят повече за модерната форма на взаимоотношения сред мъже и дами и които се интересуват от своето здраве. 

" Нашият уебсайт е точно за тази жена. Нашата читателка чете доста за здраве – физическо, психическо, полово и така нататък Тя се интересува доста от логика на психиката, образование, връзки, тъй като връзките през днешния ден не са това, което са били. Тя се интересува доста от пътешествия, тъй като само пътувайки можеш да обгърнеш, усетиш и вкусиш света. Тя се интересува от кулинария, снимка, спорт. Тя се интересува от новостите и от културата. При нас най-четените изявленията не са с известни хора, а с естествени дами ", сподели още Иванова.

Надя БРАЙТ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР