Моделката Диляна Попова изненада любимия си мъж Асен Блатечки с

...
Моделката Диляна Попова изненада любимия си мъж Асен Блатечки с
Коментари Харесай

Диляна Попова държи Блатечки на сухо

Моделката Диляна Попова изненада обичания си мъж Асен Блатечки с домашно приготвена плодова салата и зеленчуци във връзка рождения му ден.

На 22 март артистът навърши 49 години, само че вместо лакомства и торта той и околните му се почерпили със здравословна храна. Причината е строгата диета, която съблюдава Блатечки. Изненадата разкри Диляна публикувайки фрагменти от празненство в обществената мрежа. Тя сподели плодова салата- сурогат на празничната торта. Следващото й кулинарни прелъщение включва зеленчуци – карфиол, броколи, краставица, моркови и домати. Менюто не е включвало даже капка алкохол за “наздраве ”.

“Рожденик на хранителен режим ”, пошегува се моделката, качвайки фотос на който, Асен Блатечки театралничи с момченцето им. Причина за диетата е последната изиграна роля и преобразяване в облика на банкера Атанас Буров от кино лентата „ Останалото е пепел ”. По-рано за реализацията на фотосите на Блатечки са му се наложило да напълнее с 15 кг.

Хубаво е, че артистът бързо чисти непотребните мазнини по тялото си и има волята да съблюдава хранителен и подготвителен режим, написа „ България Днес ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР