Моделка и актриса, участвала във филми като Електра“ и Къщата

...
Моделка и актриса, участвала във филми като Електра“ и Къщата
Коментари Харесай

Актриса разказа за още извращения на Уайнстийн, продуцентът мастурбирал пред нея, а после асистентка го задоволила орално

Моделка и актриса, взела участие във филми като „ Електра “ и „ Къщата на огромното мамче 2 “ реши да опише по какъв начин продуцентът Харви Уайнстийн я е изнасилил. Наташа Малти твърди, че Уайнстийн е нахлул в стаята ѝ в хотел „ Сандерсън “ в Лондон след церемонията по връчването на премиите БАФТА и почнал да мастурбира пред нея, седейки на леглото ѝ, написа в. " Дейли мейл ". След това, изреждайки ѝ лист с доста известни актриси, с които бил спал, Уайнстийн се нахвърлил на Малти и почнал да прави секс с нея, макар апелите ѝ да спре. При това без кондом.

43-годишната Малти твърди още, че в един миг той спрял и почнал да мастурбира, след което приключил и напуснал стаята.
Малко по-късно той ѝ се обадил и ѝ споделил да се яви на кастинг за кино лентата „ Девет “. Тя се съгласила, тъй като доста желала да взе участие в плана и поради обстоятелството, че доста е желала да играе ролята на Роб Маршал.

По думите на Малти, тя вярвала, че ще съумяла да си завоюва дребна роля след кастинга и почнала да върви на уроци при хореограф и експерт по говора.

Малко по-късно Уайнстин ѝ се обадил още веднъж и ѝ споделил да се срещнат, като я уверил, че на срещата ще участва негов помощник.

Когато тя пристигнала, дамата споделила, че е помощник на продуцента, само че по-късно почнала да му прави орален секс. Уайнстийн споделил на Малти да се причисли и да създадат тройка.

„ Харви ясно ми сподели, че желае да вършим тройка. Аз отхвърлих. Той и момичето ми се изсмяха в лицето “, спомня си актрисата.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР