МОДЕЛЪТ ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА на цени от 65 790 лв.

...
МОДЕЛЪТ ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА на цени от 65 790 лв.
Коментари Харесай

Renault обявява цените на новия MEGANE E-TECH ELECTRIC

МОДЕЛЪТ ЩЕ съдебна експертиза ПРЕДЛАГА на цени от 65 790 лева с ддс
СТАРТ НА ПОРЪЧКИТЕ В ОГРАНИЧЕН БРОЙ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ
ПЪРВИ ПОРЪЧКИ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2022 Г.

Renault афишира цените на новия MEGANE E-TECH ELECTRIC. Като нов състезател в света на електрическата подвижност, моделът е част от екосистема, в която автомобилът съставлява хардуерна платформа, съдържаща най-съвременен програмен продукт и усъвършенствана съгласуваност за даване на нови преживявания.

Новото Renault Megane E-Tech Electric предлага на клиентите уравновесени и усъвършенствани характерности на рационална цена. Различните версии на модела покриват потребностите на клиентите за ежедневна приложимост, както и спорадични по-дълги пътувания.

Цените на модела стартират от 65 790 лева с Данък добавена стойност за равнище на съоръжение Equilibre, оборудвано с 40 кВч батерия и e-мотор с мощ от 130 к.с.

На цена от 79 900 лева с Данък добавена стойност клиентите могат да изберат равнище на съоръжение Techno, оборудвано с батерия от 60 кВч и е-мотор с мощ 220 к.с.

Винаги настоящ.
Част от преживяването с Megane E-Tech Electric е свързаността. За да остане постоянно настоящ, моделът се предлага с безвъзмездна 5-годишна съгласуваност на системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух (FOTA).

Megane E-Tech Electric се предлага с гаранция на автомобила от 5 години или 100 000 км (с 24-часова пътна помощ, 7 дни в седмицата) и гаранция на батерията от 8 години (или 160 000 км).

Първите поръчки на модела за България стартират от първото тримесечие на 2022 година a първите коли се чакат през април.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР