Модата не е просто това, което обличаш или носиш. Модата

...
Модата не е просто това, което обличаш или носиш. Модата
Коментари Харесай

Make a point: една чанта, няколко послания

Модата не е просто това, което обличаш или носиш. Модата е метод да изразиш себе си. А какъв по-добър вид да го създадем от градски, функционални и уникални  чанти, към които можем да прибавим обръщение, което отразява вярванията ни? 

 е идея, основана от три дами.  Нора Георгиева, Александра Онцова и Соня Димитрова имат вяра, че моделите, които създават, са платформа за изява и изобретателна площадка за индивидуалисти, които показват себе си, като носят първокласен и неповторим артикул в всекидневието си.
             

Публикация, споделена от (@makeapointbag) на Авг 12, 2019 в 2:41 PDT

За да е неповторима една чанта, би трябвало да имаме самостоятелен метод към нея. В няколко лесни стъпки можем да „ сглобим “ своя модел. Избираме величина, цвят, похлупак и обръщение. И се снабдявам със страхотна дизайнерска чанта или раница, която „ акцентира “ значимото вътре в нас и оставя отпечатък. А единствено с един нов похлупак – можем да променим визията на чантата си съгласно настроението и облеклото ни. Един артикул, а хиляди способи да изразим това, което мислим, и това, в което имаме вяра, с персонализираното обръщение, което можем да прибавим към всеки един модел на бранда  Make a point .
               
на Юли 16, 2019 в 2:11 PDT

Достъпно изкуство в всекидневието, платформа за персонална и креативна изява, метод да изразим полезностите и концепциите си – всичко това ни кара да сътворим  Make a point  чантата на живота си и да отправим посланието към света, което заслужава да бъде „ чуто “... с помощта на модерен свършек на нашата визия!

С поддръжката на Make a point

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР