Модата на на една кука (без да броим 70-те години

...
Модата на на една кука (без да броим 70-те години
Коментари Харесай

Една модна марка от Перу, за която трябва да знаете

Модата на на една кука (без да броим 70-те години на предишния век) шества по подиумите към този момент втори сезон. И все пак наклонността за по този начин наречените макраме облекла наподобява толкоз безапелационно, че доближи даже до сватбените рокли.

Ако би трябвало да сме почтени, сбирката на марката Ayni не е била замислена за булки, само че сме сигурни, че с едра плетка са идеално и автентично решение за сватбена гала навън. Освен това името на перуанската марка Ayni има и прикрито значение, което може да стане алегорично за здравия и благополучен брак.

На езика на племето кечуа „ айни “ значи „ през днешния ден за теб, на следващия ден – за мен “. От 2008 година насам тази марка пропагандира философията на устойчивия и метод на живот. Марката се ангажира да разпространява перуанската текстилна традиция и висококачествените материали. Удивително е по какъв начин характерното плетене, по този начин известно в Андите, си кореспондира с френската традиция „ кроше “, известна във Франция и издигната в фешън фетиш с помощта на Джейн Бъркин. Днес роклите и полите, на една кука и изтъкани от усукани влакна, участват в сбирките на Dior, Chloe, Jil Sander, Alberta Ferretti и доста други марки. Но Ayni им посвещават цялата си пролетна линия (булките ще имат поле за фантазия).



Роклите, плетени на една кука, могат да заменят класическата снежнобяла с толкоз богата история. А и за какво да не преразгледаме може би поостарялото си разбиране на сватбена визия? Такава рокля дава освен независимост на придвижванията, спрямо неуместните кринолини, обръчи и тонове тюл, само че и акцентира естествената хубост на дамата, следвайки извивките на, разкривайки плътта по един извънредно мистериозен и грациозен метод. Булката е по едно и също време нежна, само че и сексапилна в роклите на Ayni. Сватба на морския? Едва ли има по подобаваща рокля. Щур брачен ваучър в топлата лятна вечер? Булката ще се усеща свободно и прелестно. Красотата може да върви ръка за ръка с удобството, нали? А ако добавим към това една бяла плетена шапка или чанта от кроше, лятото няма да желае да си тръгне от спомените.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР