Мобилното банкиране на Райфайзенбанк има нова функционалност, която позволява планиране

...
Мобилното банкиране на Райфайзенбанк има нова функционалност, която позволява планиране
Коментари Харесай

Новa функционалност: планиране на разходи в RaiMobile

Мобилното банкиране на Райфайзенбанк има нова функционалност, която разрешава обмисляне на разноските, на база разбор на заплащанията, тегленията и преводите в разнообразни категории.

Клиентът може да задейства услугата „ разбори “ по избор, с цел да види какви са били месечните му разноски в супермаркета, за здраве и спорт, на бензиностанции, заплащане на сметки, вноски по заеми или друго.

„ Банката от дълго време се реалокира в телефона и към този момент всеки четвърти клиент банкира през приложението. Постоянното прибавяне на нови функционалности дава доста повече благоприятни условия и нови прекарвания спрямо обичайното банкиране “, споделя Мариела Атанасова, шеф Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк.

Спрямо края на 2019 година, делът на клиентите, ползващи мобилното банкиране, се удвои. На месец през приложението се вършат близо 280 хиляди преводи, като всяка минута клиентите на банката вършат приблизително по 7 заплащания през RaiMobile.

Чрез приложението с изключение на обмисляне и разбор на разноските, потребителите могат да правят всички съществени банкови интервенции, да ръководят банковите си карти, да вършат бърз превод към телефонен номер, да заплащат битовите си сметки. В RaiMobile може и да се открие сметка с карта и да се кандидатства напълно онлайн за потребителски заем.

До 24 януари 2021 година ползвателите на приложението могат да вземат участие всяка седмица в лотария за смартчасовник Samsung Galaxy Watch 3 като влизат в RaiMobile.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР