Мобилни шофьорски книжки, самооценка на годността за шофиране и изпитателен

...
Мобилни шофьорски книжки, самооценка на годността за шофиране и изпитателен
Коментари Харесай

Депутатите гласуват за актуализиране на правилата на ЕС относно шофьорските книжки, за да подобрят пътната безопасност

Мобилни шофьорски книжки, самокритика на годността за шофиране и изпитателен период за начинаещи водачи са част от измененията, които евродепутатите гласоподаваха

Европейският парламент гласоподава в сряда в поддръжка на проектите за актуализиране на разпоредбите за шофьорски книжки за възстановяване на пътната сигурност.

Предложенията включват въвеждане на мобилни лицензи и наложителни здравни прегледи за издаване и възобновяване на шофьорски книжки.

Мобилни шофьорски книжки, самокритика на годността за шофиране и по-добра информираност за пешеходците бяха някои от измененията в разпоредбите на Европейски Съюз за шофьорски книжки от.

„ Взехме най-хубави практики от разнообразни държави-членки и в този момент отчасти го вършим използвано в цяла Европа “, сподели зеленият евродепутат, Анна Депарней-Грюненберг.

„ В Германия, да вземем за пример, шофиране с компаньон, което ми е разрешено с моите деца, способства начинаещите водачи да се научат по какъв начин да карат по-добре. В Испания здравните прег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР