Мнозинството в парламента реши да бъде създадена временна комисия, която

...
Мнозинството в парламента реши да бъде създадена временна комисия, която
Коментари Харесай

След спорове и признание, че ГЕРБ е управлявала с ДПС: НС създаде комисия за Росенец

Мнозинството в Народното събрание реши да бъде основана краткотрайна комисия, която да обясни всички обстоятелства и условия по отношение на незаконосъобразни дейности и бездействия на способени органи на територията на лесопарк " Росенец ". Предложението беше на " Демократична България " и се отнася за летния сарай на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Създаването на тази комисия бе подложено на гласоподаване след продължителни диспути и разногласия. По време на тях от устата на Любен Дилов-син от ГЕРБ се чу едно самопризнание – че Движение за права и свободи, тъй като българските турци били умни, е взела участие във всички държавни управления до момента, включително и трите на Борисов.

В началото на разискванията Христо Иванов от " Демократична България " сподели, че с цел да не се политизира активността на комисията, той няма да членува в нея. По думите му " Росенец " е епикриза.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи акцентира, че от партията са за откриване на обстоятелства и условия, само че са срещу лицемерието. " Лицемерие е, когато приказваш за избрани неща, а това, което обвиняваш избрани хора, изключваш други ", съобщи още Цонев.

След това той предложи обсега на комисията да се разшири и да се включи също вилата на предприемача и съиздател на " Икономедия " Иво Прокопиев в Буджака. Цонев назова Прокопиев " медиен магнат и монополист " и разгласи, че той взел участие в " плана " Демократична България и имал 20 министри в държавните управления на ГЕРБ “
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР