Мнозинството от американците смятат, че САЩ са направили достатъчно, за

...
Мнозинството от американците смятат, че САЩ са направили достатъчно, за
Коментари Харесай

САЩ са направили достатъчно, за да подкрепят Украйна, според проучване на CNN

Мнозинството от американците считат, че Съединени американски щати са създали задоволително, с цел да поддържат Украйна в продължаващия спор с Русия и биха се противопоставили на отпущането на повече средства за Киев, демонстрира ново изследване, поръчано от CNN, предава obektivno.bg

Проучването демонстрира, че 48% от интервюираните считат, че Съединени американски щати би трябвало да създадат повече, с цел да поддържат Киев, до момента в който 51% споделят, че страната към този момент е направила задоволително.

45% от интервюираните декларират, че Конгресът на Съединени американски щати би трябвало да позволи в допълнение финансиране за Украйна, до момента в който 55% настояват, че страната към този момент е получила задоволително помощ.

Тези, които считат, че Украйна към момента би трябвало да бъде подкрепяна, избират най-вече помощ при събирането на разследваща информация, като 63% поддържат такива действия, до момента в който концепцията за обезпечаване на военно образование е подкрепена от 53%.

Доставката на повече въоръжение на Киев беше утвърдена от 43%, до момента в който директното присъединяване на американските войски във войната в Украйна против Русия е подкрепено от 17%.
Резултатът от изследването фрапантно се разграничава от резултата от анкета, извършена от SSRS в първите дни на спора през февруари 2022 година Тогава 62% от интервюираните смятаха, че Вашингтон би трябвало да направи повече, с цел да поддържа Украйна, до момента в който останалите споделяха, че към този момент е направил задоволително.

Страхът от превръщането на украинския спор в по-голяма война също наподобява е намалял през последната година и половина, демонстрира последното изследване. Сега единствено 59% от интервюираните декларират, че са „ обезпокоени “ от това, че военните дейности ще се трансфорат в по-широка война в Европа, спрямо към 80% през февруари 2022 година

Броят на тези, които се тормозят от евентуалните последствия от спора за националната сигурност на Съединени американски щати, също е намалял, като 56% в този момент демонстрират такива настроения, съгласно последното изследване, в съпоставяне със 72%, съгласно изследване през предходната година.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР