Мнозина от нас копнеят да е вечно лято, да не

...
Мнозина от нас копнеят да е вечно лято, да не
Коментари Харесай

Дева Касел - момичето Dolce кани лятото

Мнозина от нас копнеят да е постоянно лято, да не се движат по написания и да се отдадат на блаженството на La dolce vita. Понякога обаче ни е нужно напълно малко, с цел да се пренесем в тази идилия, без да изминаваме забележителен брой километри – с щипка положително въодушевление, безгрижност и благовоние, което да ни води право напред.

Дева Касел показва новия мирис на Dolce&Gabbana - Dolce Lily, който ловко въплъщава силата и позитивния темперамент на момичето Dolce. Виждаме я в оживената атмосфера на живописния Портофино - идва по крайбрежния път с отворен червен кабриолет и се любува на кафе с другари в пристанищно кафене. Докато я гледаме, несъзнателно се усмихваме и си подсещаме какъв брой е значимо да се радваме на дребните неща в живота.



Естествената и чаровна страна на момичето Dolce е подчертана от плодово-цветния мирис – знак на нейната еволюция до самоуверена, млада жена. Нейнията ярка характерност и положителна сила са съвършено уловени в новия мирис Dolce Lily.

Dolce Lily празнува очарователния розов лилиум – цвете, което символизира женствеността. Създаден от известните парфюмисти Натали Чето и Нисрин Грили, Dolce Lily е пресен, плодово-цветен мирис, който съчетава деликатната същина на лилиум с екзотична маракуя и мек, сетивен мус. Dolce Lily внася неподправена жизненост в живота ни.



Ароматът се открива със свежи плодове – пикантни цитрусови нотки италиански бергамот, контрастират с екзотична маракуя. Акордът маракуя внася тропическо въодушевление във флоралното сърце на аромата, където искрящия розов лилиум се смесва с изтънчени нотки роза. Контрастът на тези ярки цветя с мек мускус прибавя фина страст на цялата комбинация. Сандалово дърво и ванилия „ приземяват “ и пристрастяват към аромата и внасят дълбочина в основата му.

Флаконът има същите женствени извивки и грациозен контур като на останалите Dolce аромати, само че в този момент стъклото е оцветено в блестящо розово, изразяващо цветната персона на момичето Dolce. Емблематичната капачка също е в розово, символизиращо искрящия акомпанимент на лилиум в сърцето на аромата. Тънка, черна панделка украсява флакона, като прибавя елегантното допиране - автограф на линията Dolce. Като завършващ подробност, „ Lily “ е изписано върху флакона със светлооранжев шрифт, което припомня плодовите нюанси на аромата. А ние нямаме самообладание да му се отдадем в най-женския месец от годината!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР