Мнозина майтапят Ваня Щерева, че има необясним страх от мъжете,

...
Мнозина майтапят Ваня Щерева, че има необясним страх от мъжете,
Коментари Харесай

Ванче, защо не си потърсиш набори?! Пореден младок разби сърцето на Ваня Щерева и я заряза брутално!

Мнозина майтапят Ваня Щерева, че има непонятен боязън от мъжете, които са й набори, да не приказваме пък от по-възрастните от нея. Въпреки че в случай че се даде действителна сметка за живота си, то несъмнено би трябвало да се бои от младоците, по които си пада. И които постоянно я зарязват - внезапно, ненадейно и изрично.

Рекордът на Щерева бе във връзката й с 25 години по-млад от нея симпатяга, на който тя надалеч по-лесно минаваше за майка, в сравнение с за обичана. Онзи й сподели " пътя " като се наигра и даже й съобщи, че му е скучно с нея. Има си хас да е противоположното, като се има поради разликата в годините им...

Днес обаче Ваня се оказа в същата позиция - натирена и забравена от следващото Агнешко. Близки до нея разкриха, че песента й " Тръгвай ", която издаде неотдавна, е отдадена навръх тази разлъка, която за енти път й разрушила сърцето.

" Колко са й говорили всички, само че тя не и не. Дори околните й не могат да схванат за какво бяга от зрелите мъже на нейните години. Не е тъпа жена, не е елементарна, че да мисли, че няма да има какво да си кажат, в противен случай... Чудно ни е какво си приказва с тези млади овце, където все ги намира... Или, може би, има потребност да господства, да наподобява най-умната... Каквато и да е повода обаче, постоянно остава с пръст в устата ", разясняват източниците.

След всеки следващ провал, Щерева се кълняла, че стопира с младоците, само че обещанията траели от ден до пладне.

Тагове: Ваня Щерева гадже агнешко младоци връзка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР