Множеството ухапвания по тялото на пребитото в Пловдив дете са

...
Множеството ухапвания по тялото на пребитото в Пловдив дете са
Коментари Харесай

Прокуратурата: Малката Севда е хапана от майка си

Множеството ухапвания по тялото на пребитото в Пловдив дете са осъществени от майката Анка Михайлова. Това е посочил опит, назначен от прокуратурата. За задачата е била осъществена отливка от зъбите на 41-годишната жена и съпоставена със следите от ухапвания по дребната Севда, която още е в кома.

" Следите от зъбите са на осиновителката. Хапала е детето по скулата, ръцете, тялото ", заяви по Би Ти Ви зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев. По-рано майката е обяснила пред медиците, че защото детето паднало от леглото, тя се опитвала да го свести, като го е хапала. Детето е с черепно-мозъчна контузия и с раздран бял дроб.

Разследващите са разпитали още един доктор, който е четвърти очевидец по делото. Той е  направил обзор на детето и мнението му е, че такива телесни повреди не могат да се получат от рухване.

Засега единствената обвинена е Анка Михайлова. Днес по обед се чака да излязат резултатите от психиатричната й експертиза. Тя ще каже дали 41-годишната осиновителка има отклонения. По думите на съседи майката е асоциален човек, която не е излизала на открито и не е общувала.

Днес следобяд в съда ще бъде прегледана мярката й за неотклонение. Прокуратурата упорства за непрекъснат арест. Версията за интервенция на различен човек в закононарушението към този момент е отпаднала. Установено е, че в жилището на ул. " Клисура " 1 не е влизал различен с изключение на майката и детето.

Малката Севда е била осиновена м.г. От " Социално подкрепяне " настояват, че 6 пъти са ходили на адреса, само че не са разкрили нередности. Прокуратурата е изискала цялостната документи и стартира да я проучва, с цел да откри допустимо ли е чиновниците в действителност нищо да не са забелязали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР