Множество нарушения на данъчното законодателство са открити при координирана акция

...
Множество нарушения на данъчното законодателство са открити при координирана акция
Коментари Харесай

Данъчните в акция - откриха много нарушения по граничните пу...

Множество нарушавания на данъчното законодателство са открити при координирана акция на данъчните по едно и също време на няколко гранични пункта в страната, оповестиха от Национална агенция за приходите.

Операцията е била тази нощ.

„ Открихме несъответствия и направихме повторна инспекция. Открихме касови бележки, които се маркират, само че не стигат до докладите на Национална агенция за приходите. Затова и през днешния ден сме тук, с цел да забележим на какво се дължи това несъответствия. Половината от касовите апарати, които са на пункта „ Капитан Андреево” не са свързани с Национална агенция за приходите. Това важи и за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово” и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново”. Това сподели изпълнителният шеф на приходната администрация Румен Спецов на брифинг на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".



„ Има към този момент назначена инспекция, тъй че когато излезе инспекцията, ще бъдат изнесени и резултатите “, сподели той. Спецов добави, че не се тормози от инспекция от страна на прокуратурата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР