Множество фалшификации са оказват в дъното на отстраняването на Борислав

...
Множество фалшификации са оказват в дъното на отстраняването на Борислав
Коментари Харесай

Куп фалшификации в основата на отстраняването на Гуцанов като председател на БСП–Варна

Множество фалшификации са оказват в дъното на отстраняването на Борислав Гуцанов като ръководител на Българска социалистическа партия - Варна. Истината лъснала, когато той изпратил на „ Позитано “ формуляри за членове на партийната конструкция, които са умряли, не съществуват в системата ГРАО и формуляри на разнообразни хора, само че с една и съща фотография. Това написа nbox.bg.

Гуцанов от дълго време поддържа организации, в които има несъществуващи членове, с цел да може на база на тяхната надута бройка да излъчва повече делегати на конференцията, която да го преизбира за ръководител, както и за делегати на конгреса. Документацията била черно на бяло и по този начин елементарно се открила измамата.

Друг мотив за събаряне на доверието бил, че Гуцанов капсулира структурата и се обкръжава единствено с хора, които е назначил на работа в личните си компании и които за едната заплата са подготвени на всичко.

От години не са загадка и обвързаностите му с бизнес ползи във Варна, като за техните цели търгувал с гласовете на общинските съветници.

Нинова изтъкнала всичко това на среща с актива и декларирала, че никой няма да повярва, че Българска социалистическа партия е опция, откакто Гуцанов е част от модела на ръководство на Варна.

Приближените на градския водач скочили на митинг против ръководителя, само че Изпълнителното бюро били безкомпромисни.

Запознати настояват, че чашата на търпението на Нинова преляла, когато ѝ показали доказателства, че Гуцанов е обичай и унижаван обществено от представители на бизнеса на рожден ден, на който е участвал и където му е търсена сметка за съмнителни финансови интервенции.

Нинова декларирала, че това е парадокс, че това не може да е лицето на Българска социалистическа партия във Варна и че в случай че Българска социалистическа партия се яви по този начин на локални избори, това ще е краят ѝ в морската столица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР